Η Eβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται στο Ζάππειο Μέγαρο - Free Sunday
Η Eβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Eβδομάδα Μόδας της Αθήνας έρχεται στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week ανακοινώνει πως η 22η Διοργάνωσή της θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου 2017, στο Ζάππειο Μέγαρο. Καταξιωμένοι σχεδιαστές μόδας, δημοφιλή fashion brands, πρωτοεμφανιζόμενα σχεδιαστικά ταλέντα και δημιουργοί αξεσουάρ, θα δώσουν το δυναμικό παρών στην 22η AXDW, παρουσιάζοντας όλες τις νέες τάσεις της μόδας για την επερχόμενη σεζόν Spring/Summer 2018/2019.

Αυτή τη σεζόν, η Athens Xclusive Designers Week υποδέχεται ως επίτιμη προσκεκλημένη σχεδιάστρια, την ιδρύτρια και Creative Director του θρυλικού οίκου μόδας Blumarine, κυρία Anna Molinari, η οποία θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή της Blugirl Spring-Summer 2018 μέσα από ένα καταπληκτικό fashion show το οποίο επιμελείται η διοργάνωση.

Επιπλέον, η Athens Xclusive Designers Week υποστηρίζει την εκστρατεία Bring Them Back ( www.bringthemback.org, https://www.facebook.com/BringThemBack/ ) με στόχο την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα και την Επανένωση του Μνημείου. Έτσι λοιπόν, η 22η Εβδομάδα Μόδας εντάσσει στο έργο της, την Εκστρατεία Bring Them Back σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, προσκαλώντας όλους τους συμμετέχοντες σχεδιαστές και επισκέπτες να πουν το δικό τους 'Bring them Back' μέσω των ενεργειών που θα πλαισιώσουν αυτόν τον μεγάλο σκοπό. Η διάδοση του μηνύματος είναι η κινητήρια δύναμη που θα βοηθήσει να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα, εδώ, στον τόπο τους. 

Το τετραήμερο της Athens Xclusive Designers Week θα πλαισιώσουν οι επιδείξεις μόδας των Ελλήνων σχεδιαστών, ο θεσμός και η τελετή απονομής βραβείων New Designers Awards, ο ανοιχτός διαγωνισμός σχεδίου Fashion Design Project, καθώς και μία σειρά από παράλληλα δρώμενα και πολλές εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, συνεχίζει δυναμικά το έργο της, αποτελώντας το σημείο συνάντησης όλου του κλάδου της μόδας και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο των εγχώριων και διεθνών συνεργασιών της, με απώτερο στόχο την εξωστρέφεια της Ελληνικής Μόδας και την προώθηση των Ελλήνων σχεδιαστών  εντός και εκτός συνόρων.

 

22η Athens Xclusive Designers Week / 19 Οκτωβρίου – 22 Οκτωβρίου 2017