Ποια τηλεοπτική σειρά εμπνέει τον Louis Vuitton; - Free Sunday
Ποια τηλεοπτική σειρά εμπνέει τον Louis Vuitton;

Ποια τηλεοπτική σειρά εμπνέει τον Louis Vuitton;

Προχθές στην επίδειξη του Louis Vuitton για την άνοιξη του 2018, ο σχεδιαστής Nicolas Ghesquière μεγάλος fan των sci-fi παρουσίασε στην πασαρέλα ένα T-shirt με θέμα τη σειρά του Netflix, Stranger Things.

Ο Ghesquière δημιούργησε τη δική του εκδοχή της αφίσας της σειράς, που περιλαμβάνει τα τέσσερα αγόρια – χωρίς όμως την Eleven – σε ένα μαύρο μπλουζάκι με κοντό μανίκι που ολοκληρώνεται με μια αλυσίδα στη λαιμόκοψη. Το τοπ Stranger Things ήταν συνδυασμένο με ροζ παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και μέσα από αυτό, μια ροζ μπλούζα με balloon μανίκια.

Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής της Louis Vuitton πήρε έμπνευση από ταινία αφoύ μόλις την περασμένη σεζόν, απέτισε φόρο τιμής στην anime ταινία του 1995 “Ghost in the Shell”. Επίσης αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ghesquière έδειξε ενδιαφέρον για τα Stranger Things. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο σχεδιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με ένα μέρος του cast στα κεντρικά γραφεία της Louis Vuitton γράφοντας στη λεζάντα “GOT STRANGERS IN THE HOUSE TODAY”.

 

GOT STRANGERS IN THE HOUSE TODAY @strangerthingstv @netflix @netflixfr @milliebobby_brown @therealcalebmclaughlin @gatenm123 @louisvuitton #strangerthings #netflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@nicolasghesquiere) στις