6 trends που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το φθινόπωρο - Free Sunday
6 trends που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το φθινόπωρο

6 trends που πρέπει να ακολουθήσεις αυτό το φθινόπωρο

Τούλι

Από τότε που Carrie Bradshaw στην αγαπημένη μας σειρά Sex and the City, φόρεσε ball φούστα από τούλι, το παρεξηγημένο ύφασμα της μπομπονιέρας έγινε must σε κάθε του παραλλαγή. Εμπνευσμένη από τη στολή της μπαλαρίνας και τα 1950s αυτού του είδους η φούστα, είναι το πιο θηλυκό και ταυτόχρονα παραμυθένιο κομμάτι που μπορείτε να προσθέσετε στη ντουλάπα σας. Φοριέται με όλα σχεδόν τα ρούχα και αξεσουάρ σας. H Julia Roberts στο εξώφυλλο του βρετανικού Bazaar το συνδυάζει με πουλόβερ Ralph Laurren. Τολμηρή επιλογή αλλά μας αρέσει πολύ. Για πιο ασφαλείς επιλογές προτιμήστε ένα τοπ.

Κιμονό

Την περασμένη χρόνια τα κιμονό πρωταγωνίστησαν στις εμφανίσεις των διάσημων σταρ και η τάση κρατά ακόμα. Όσο ο καιρός το επιτρέπει επιλέξτε τα στα καθημερινά αλλά και στα πιο formal looks σας. Διαλέξτε το κομμάτι που σας ταιριάζει και συνδυάστε το με το αγαπημένο τζιν σας, με ένα bodycon φόρεμα, με φούστα ή με σορτς. Η fashion blogger Brittany Xavier το φόρεσε με κομμένο τζιν και ψηλοτάκουνα.

 

Fall florals ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BRITTANY XAVIER (@thriftsandthreads) στις

Μπότες πάνω από το γόνατο

Οι μπότες πάνω από το γόνατο βρίσκονται πάλι στο προσκήνιο με τις A-list fashionistas να δίνουν μαθήματα για το πως μπορείτε να τις συνδυάσετε σωστά με βάση τον σωματότυπό σας. Η γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Pauline Baly τις φοράει άψογα και με στυλ.

 

Run baby run... ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAULINE BALY (@paulinebaly) στις

Καμπαρντίνα

Η καπαρντίνα -η οποία δημιουργήθηκε ως μια εναλλακτική λύση στα βαριά παλτό που φόραγαν οι Βρετανοί και Γάλλοι στρατιώτες κατά τη διάρκεια του πρώτου Παγκοσμίου πολέμου- εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1850 και αποτελεί μία από τις στυλιστικές αναφορές κάθε ενημερωμένης fashionista. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την Audrey Hepburn στην κλασική πλέον ταινία Breakfast at Tiffany’ s, το διαχρονικό αυτό κομμάτι το εμπιστεύονται χρόνια οι σταρ για να αντιμετωπίζουν την πρώτη ψύχρα με στυλ. Η style editor της αυστραλέζικης Vogue την φοράει με σνίκερς και μας αρέσει τρελά.

Biker boots

Πολυφορεμένα και λατρεμένα έχουν γίνει το top παπούτσι των δύο τελευταίων ετών. Δίνε μία πιο edgy διάσταση στην θηλυκότητα σας κι αν τα συνδυάσετε σωστά θα σας χαρίσουν το απόλυτο rock στυλ. H καλιφορνέζα τηλεπαρουσιάτρια Taylor Cuque τα φοράει με στενό κομμένο ντένιμ και χαλαρό πουκάμισο.

 

New #ootd post up on the blog! (Link in bio) ??✨http://liketk.it/2t1e3 @matissefootwear #straightfromtay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη taylor cuqua (@taylor_cuqua) στις

Ψηλόμεσα παντελόνια

Τα ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς και φούστες, είναι πολύ βολικά. Εκτός από το ότι είναι άνετα, κολακεύουν τη σιλουέτα γιατί κάνουν τα πόδια να φαινονται πιο ψηλά και αδύνατα και επιπλέον κρύβουν τυχόν επιπλέον πόντους στην κοιλιά. Η Kylie Minogue στο show της Stella McCartney στο Παρίσι το φόρεσε με τον πλέον κοριτσίστικο τρόπο και χειροκροτούμε με ενθουσιασμό.

 

Attending the Summer 2018 show today in Paris; @KylieMinogue, @Haimtheband and @EllieGoulding. #PFW #StellaMcCartney

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella McCartney (@stellamccartney) στις