Ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε την Κέιτ Μπλάνσετ - Free Sunday
Ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε την Κέιτ Μπλάνσετ

Ένας ακόμα λόγος που αγαπάμε την Κέιτ Μπλάνσετ

Η Cate Blanchett είναι μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες- πρότυπα του Hollywood, έχοντας μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για τα ζητήματα της γυναικείας σεξουαλικότητας και των ίσων δικαιωμάτων.

Η οσκαρική ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο Style Icon στο Los Angeles, και ο ευχαριστήριος λόγος της ήταν μια ωδή στην ελευθερία του στυλ και του τι αυτό σημαίνει για τις γυναίκες. 

"Για μένα, τα πραγματικά style icons είναι γυναίκες που είναι ο εαυτός τους χωρίς να απολογούνται γι' αυτό και οι γυναίκες που ξέρουν ότι το πώς δείχνουν δεν αντικατοπτρίζει όλα όσα είναι, αλλά είναι μια έκφανση αυτών. Είναι οι γυναίκες που νιώθουν άνετα να φορέσουν ο,τι θέλουν, όποτε το θέλουν και ακριβώς όπως το θέλουν. Σε όλες μας αρέσει να δείχνουμε sexy, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλουμε να κοιμηθούμε μαζί σου", είπε, προκαλώντας τις επευφημίες του κοινού. 

Μάλιστα, η ηθοποιός Jessica Chastain, αναδημοσίευσε την τελευταία της φράση στο Twitter, τονίζοντας το πόσο αληθινή είναι. 

Η Blanchett μίλησε ακόμη για τα σχόλια που γίνονται από τα trolls στο ίντερνετ για το τι φορά κάθε γυναίκα στο κόκκινο χαλί και τέλος κάλεσε τις γυναίκες να "σπάσουν" τους κανόνες της μόδας λέγοντας "Bring it on, ladies".