Nature Care Products: Αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού και ουδέτερο Ph, για όλους τους τύπους δέρματος - Free Sunday
Nature Care Products: Αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού και ουδέτερο Ph, για όλους τους τύπους δέρματος

Nature Care Products: Αφρόλουτρο με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού και ουδέτερο Ph, για όλους τους τύπους δέρματος

Το βιολογικό εκχύλισμα ροδιού καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες προκαλούν γήρανση του δέρματος, συμβάλλοντας σημαντικά τόσο στην καλή υγεία της επιδερμίδας όσο και στην αντιγήρανση.

Το εκχύλισμα τζίνγκο μπιλόμπα τονώνει και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, ενώ το εκχύλισμα μανταρινιού μειώνει την ευαισθησία στον ήλιο χαρίζοντας στο δέρμα εξαιρετική προστασία. Η τόνωση του σώματος ολοκληρώνεται με αρώματα ροδιού και μανόλιας, τα οποία προσφέρουν μια υπέροχη αίσθηση ξεκούρασης.

Χρήση: Απλώστε μικρή ποσότητα από το αφρόλουτρο Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

Το αφρόλουτρο Nature με βιολογικό εκχύλισμα ροδιού, διατίθεται για λιανική πώληση σε συσκευασία των 250 ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr, ενώ μέσω των πολυκαταστημάτων Attica (κέντρο Αθήνας, Golden Hall Μαρούσι, Care Lab by Attica Γλυφάδας, Τσιμισκή Θεσ/νίκη) και των Factory Outlet (στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και στην οδό Πειραιώς), μπορεί κανείς να το προμηθευτεί σε συσκευασία δώρου/ταξιδίου των 50 ml! (συμπεριλαμβάνεται στη σειρά για τη γυναίκα & τον άνδρα)   

Nature Care Products
www.enature.gr
-
T: +30 213 0351222-3