Melrose: Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της ORLY - Free Sunday
Melrose: Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της ORLY

Melrose: Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της ORLY

Όταν ο Jeff Pink ίδρυσε την ORLY το 1975, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με έδρα το Λος Άντζελες, παρακινήθηκε από μια απλή ιδέα: να καινοτομήσει πάνω στη φροντίδα του φυσικού νυχιού, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα για την ομορφιά, την περιποίηση και την προστασία του. Σήμερα η ORLY International Inc. είναι ένα όνομα με όραμα και παρουσία 40 χρόνων στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς, που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. Αφού επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους, έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά μανικιούρ, που περιλαμβάνει βάσεις, top coats, σκληρυντικά, στεγνωτικά, καθώς και ενυδατικά προϊόντα για όμορφα, λαμπερά, δυνατά, υγιή φυσικά νύχια.

Όλα αυτά τα χρόνια η ORLY έχει τιμηθεί με 13 βραβεία για τη συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων ομορφιάς –11 ABBIES (American Beauty Association), CPC Editors Choice (Cosmetic Personal Care) και βραβείο ICMAD (Independent Cosmetic Manufacturers and Distributors)–, που την έχουν κατατάξει ως τον ηγέτη στα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών.

Για την ανοιξιάτικη σεζόν παρουσιάζει την πιο λουλουδένια παλέτα βερνικιών, τη Melrose Collection. Η έμπνευση της συλλογής προέρχεται από το Λος Άντζελες, τη Μέκκα των πιο διάσημων funky indie αγορών. Η νέα συλλογή βερνικιών Melrose προαναγγέλλει την άνοιξη αποκαλύπτοντας τα πρώτα λουλούδια της σεζόν, προσφέροντας σε όλες τις beauty lovers, και όχι μόνο, ομορφιά και ζωή, όπως και οι ανθισμένοι κήποι.

Μείγματα χρωμάτων, όπως το έντονο ροζ, όμοιο με εκείνο της τσιχλόφουσκας, το απαλό κοραλλί, το κλασικό χρώμα του βατόμουρου και το ονειρικό χρώμα της μέντας, σας ταξιδεύουν σε ένα πολύχρωμο, ζεστό, floral περιβάλλον και στη μοναδική ομορφιά των ανθισμένων κήπων. Η σούπερ Melrose Collection αποτελείται από έξι αποχρώσεις βερνικιών, μοναδικές, ενώ η συλλογή διατίθεται επιπλέον και σε βερνίκι διαρκείας (10 ημερών) και σε ημιμόνιμο βερνίκι. Η διάθεση των βερνικιών και των προϊόντων ORLY πραγματοποιείται σε πάνω από 80 χώρες παγκοσμίως. Τα βερνίκια ORLY δεν περιέχουν στη σύστασή τους βλαβερές ουσίες, όπως DBP, Toluene, Formaldehyde και Formaldehyde Resin.

Στην Ελλάδα μπορείτε να την ανακαλύψετε στα καταστήματα Galerie de Beauté, σε στούντιο νυχιών, σε επιλεγμένα κομμωτήρια, αλλά και να την αποκτήσετε εύκολα από την ιστοσελίδα http://www.evabeauty.gr/cme/.

Η ORLY, που έχει τιμηθεί ως ηγέτης στη φροντίδα της ομορφιάς και είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων μανικιούρ-πεντικιούρ, έχει αναθέσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην εταιρεία EVABEAUTY για την Ελλάδα. Η εταιρεία εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων μανικιούρ, που αφορά τα κλασικά βερνίκια, βερνίκια διάρκειας 10 ημερών (EPIX), ημιμόνιμα βερνίκια (GelFx), βάσεις, top coats και πολλά άλλα προϊόντα για τον καλλωπισμό και την προστασία των φυσικών νυχιών.

Από την ίδρυσή της, το 1996, έως σήμερα η εταιρεία EVABEAUTY χαράζει έναν καινούργιο δρόμο στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς. Με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν από την εξειδικευμένη επαγγελματική εκπαίδευση στον κλάδο της ομορφιάς μέσα από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 EVABEAUTY Studies (Καλλιθέα, Πειραιάς) μέχρι την αποκλειστική αντιπροσώπευση φημισμένων οίκων του εξωτερικού, όπως η ORLY και η Nouveau Contour (η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 και είναι από τις μεγαλύτερες που παρέχουν μηχανήματα και εξοπλισμό μόνιμου μακιγιάζ στην Ευρώπη), η EVABEAUTY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους εκείνους που αναζητούν την ομορφιά.