Με φθινοπωρινή βροχή μοιάζουν τα νέα αρώματα Korres - Free Sunday
Με φθινοπωρινή βροχή μοιάζουν τα νέα αρώματα Korres

Με φθινοπωρινή βροχή μοιάζουν τα νέα αρώματα Korres

Nερό - πηγή ζωής και ενέργειας, ένδειξη διαύγειας, καθαρότητας, αγνότητας. Η δροσιά και η φρεσκάδα του νερού καθώς διασταυρώνεται με στοιχεία της γης, είναι η αίσθηση που χαρακτηρίζει τα νέα αρώματα ΚΟΡΡΕΣ. Το WATER/ BAMBOO/ FREΕSIA για εκείνη και το WATER/ CEDAR/ LIME για εκείνον είναι μία βόλτα στην πρώτη φθινοπωρινή βροχή, μια βουτιά σε έναν υδάτινο κόσμο.

Στο νέο γυναικείο άρωμα ΚΟΡΡΕΣ, το φρέσκο αποτύπωμα από τους χυμούς του Bamboo αγκαλιάζει τις σπινθηροβόλες νότες από υγρά άνθη Φρέζιας και Λωτού, περνάει μέσα από τη μεθυστική Μιμόζα και ακουμπάει πάνω σε Σανταλόξυλο. Το WATER/ BAMBOO/ FREΕSIA συνδυάζει aquatic και floral νότες σε μία επίδειξη αέρινα δροσερής γοητείας.

ΚΟΡΡΕΣ 1 min

Μία συγχορδία εσπεριδοειδών - Πορτοκάλι, Μανταρίνι και Lime - σηματοδοτεί την αρχή μίας αρωματικής διαδρομής στρωμένης με νότες της θάλασσας και της γης - Κέδρος, Vetiver, Πιπέρι, Μοσχοκάρυδο. Γνήσια αρρενωπές ευωδιές φέρνουν κοντά τη φρεσκάδα, τη ζεστασιά και την πολυτέλεια στο WATER/ CEDAR/ LIME, ένα άρωμα που με έναν ιδιαίτερο τρόπο καταλήγει ξυλώδες και πικάντικο. 

Οι φόρμουλες των αρωμάτων ΚΟΡΡΕΣ δεν περιέχουν συνθετικές ουσίες, όπως phthalates, polycyclic-musk compounds και PEGs, οι οποίες χρησιμοποιούνται ως διαλύτες ή σταθεροποιητές των αρωμάτων, έχοντας στοχοποιηθεί για την πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών ή τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους. Περιέχουν αλκοόλ φυσικής προέλευσης, όπως από σιτάρι ή καλαμπόκι, ενώ το Δενδρολίβανο έχει επιλεγεί ως το φυσικό αντιοξειδωτικό μέσο της σύνθεσης.

ΚΟΡΡΕΣ 2 min