3η Χριστουγεννιάτικη Αγορά για καλό σκοπό στον Πειραιά - Free Sunday
3η Χριστουγεννιάτικη Αγορά για καλό σκοπό στον Πειραιά

3η Χριστουγεννιάτικη Αγορά για καλό σκοπό στον Πειραιά

Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ (Yacht Club of Greece) με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά, στην οποία θα συμμετέχουν περισσότερες από τριάντα μικρές και μεγάλες εταιρείες, θα ανοίξει τις πόρτες της, στις 10.00πμ, την 25η Νοεμβρίου, ημέρα Σάββατο, μέχρι και τις 17.00μμ και θα συνεχιστεί και την επόμενη ημέρα, τις ίδιες ώρες .

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε πολύ χαμηλές τιμές, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, να απολαύσουν γλυκά αλλά και τον καφέ τους  και ταυτόχρονα να μάθουν την συναρπαστική ιστορία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, από τους ίδιους τους ανθρώπους του Ιδρύματος, που ξεκίνησε την «πορεία» του, το 1859.

Οι επισκέπτες της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς θα έχουν την ευκαιρία, εκτός των άλλων να περιηγηθούν και στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις του και να μάθουν την ιστορία του Ομίλου, που λειτουργεί ως κλειστό club. Η είσοδος για τις δυο ημέρες της αγοράς θα είναι ελεύθερη στους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση υπέρ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ έχουν δηλώσει υποστηρικτές σημαντικές εταιρείες τροφίμων και ποτών, ναυτιλιακές εταιρείες  και εταιρείες κρουαζιέρας, αλλά και ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά εκδήλωση που πραγματοποιείται αφιλοκερδώς προκειμένου να προσφέρει έμπρακτα στις αυξημένες ανάγκες που έχει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι.

Στόχος όλων μας, άλλωστε είναι η ουσιαστική βοήθεια προς το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, το παλαιότερο ίδρυμα που δημιουργήθηκε για τα παιδιά στην χώρα μας, το οποίο έχει κάτω από την «ομπρέλα» του περισσότερα από πέντε χιλιάδες παιδιά.

Εμείς θα είμαστε εκεί! Εσείς;

Πληροφορίες :

Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Θόδωρος Στέφος mobile: 6942276711, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Yacht Club of Greece): Καραγιώργη Σερβίας 18, τ.κ 18533, Πειραιάς τηλ. 2104179730