“A Day with Great People”: Η νέα καμπάνια της Microsoft Ελλάς - Free Sunday
“A Day with Great People”: Η νέα καμπάνια της Microsoft Ελλάς

“A Day with Great People”: Η νέα καμπάνια της Microsoft Ελλάς

Η Microsoft, δίνει την ευκαιρία σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, να πρωταγωνιστήσουν σε εντυπωσιακά βίντεο, με τη χρήση καμερών δράσης GoPro, προκειμένου να διηγηθούν την ξεχωριστή ιστορία τους και τους τρόπους με τους οποίους κατάφεραν να  ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να μας εμπνεύσει και να μας παρακινήσει στο να κάνουμε και εμείς σπουδαία πράγματα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. 

Στο πρώτο βίντεο της καμπάνιας, ο Λευτέρης Παρασκευάς περιγράφει πώς πίσω από την κάθε του προσπάθεια να ξεπεράσει τον εαυτό του και τα όρια του, κρύβεται πάντα ένας καλός σκοπός. Μέσα από τις δράσεις του, επιθυμεί να αυξήσει την κοινωνική ευαισθητοποίηση και να παρακινήσει την φιλανθρωπική συνείδηση των ανθρώπων.  Όπως τονίζει και ο ίδιος «Δίνοντας τη βοήθεια μου στους άλλους βρίσκω νόημα να ξεπερνώ τα όρια μου.»

Η Microsoft, με βασικό όχημα την τεχνολογία, και συγκεκριμένα τη δύναμη των Windows 10, στηρίζει και ενισχύει τους ανθρώπους, προσφέροντας τους πρόσβαση στα πιο καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες, προκειμένου να πετυχαίνουν και να κάνουν περισσότερα. Στο πλαίσιο αυτό, η Microsoft θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που κάνουν τη διαφορά στη χώρα μας και να προβάλλει τις μοναδικές ιστορίες τους, αναδεικνύοντας το έργο τους και στηρίζοντας τους ώστε να μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο της καμπάνιας “A Day with Great People” στο παρακάτω