Taste Files - Free Sunday

Σαντορίνη: Η πιο φιλόξενη και πιο όμορφη οινοπαραγωγική περιοχή της χώρας

Η θηραϊκή γη (κίσσηρις), το αυξημένο ποσοστό άμμου και η σχεδόν πλήρης απουσία νερού και οργανικών ουσιών χαρακτηρίζουν τα εδάφη της Σαντορίνης. Το χαμηλό ύψος βροχής, με σχεδόν πλήρη απουσία…

Μπρουσκέτα με άρωμα καλοκαιριού

Ένα από τα πιο νόστιμα και εύκολα βραδινά σνακ για να απολαύσετε μαζί με κρύο κρασί και καλή παρέα. Το βασικό υλικό είναι οι φρέσκες και μυρωδάτες ντομάτες που έχουν…

Δροσερή κρέμα με γιαούρτι και φράουλες

Ένα εύκολο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου που έρχονται. Τρώγεται και σαν απογευματινό σνακ για να πάρετε δυνάμεις μετά τις πολλές ώρες στην παραλία. Θα χρειαστείτε τα εξής...…

Καλοκαιρινό menu για τη “Vasiliki Kouzina” στο Μιλάνο

Με πάνω από ένα χρόνο επιτυχίας, η καλαματιανή Βασιλική Πιερρακέα διατηρεί τη “Vasiliki Kouzina” στην καρδιά του Μιλάνου, αγαπημένο στέκι πλέον για τους Μιλανέζους, λάτρεις της ελληνικής κουζίνας και φιλοσοφίας, και όχι μόνο.…

Καλιφορνέζικη κουζίνα στο bios

Στο Bios.Home Kitchen ετοιμάζεται ένα ιδιαίτερο pop up dinner event με την αφιχθείσα από την Καλιφόρνια Sharon Brenner του site ‘Records in the Den’. Η Sharon θα μας παρουσιάσει ένα…

Στου Αιγαίου το ποτήρι

Το χρώμα, το άρωμα, η αίσθηση του Αιγαίου. Το καλοκαίρι το ίδιο. Οκτώ κρασιά που στη σύνθεσή τους έχουν το Αιγαίο πέλαγος. Αυτά διαλέξαμε να σας παρουσιάσουμε, για να συνοδεύσετε…

A Paris... το γαλλικό τοστ στα καλύτερά του

Το καλοκαίρι έφτασε, τα μπάνια ξεκίνησαν αν η δίαιτα δεν πέτυχε δεν πειράζει από του χρόνου πάλι, τώρα δεν προλαβαίνετε είναι αργά. Για παρηγοριά λοιπόν σας έχουμε το καλύτερο, γαλλικό…