Taste Files - Free Sunday

Φίλιππος Κούτρας: Greek taste beyond borders

Ο Φίλιππος Κούτρας, ιδρυτής του Estiatoria.gr, ηγείται μίας από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες των τελευταίων ετών στην Ελλάδα και μιλάει γι’ αυτό στην FS. Κύριε Κούτρα, έχοντας διανύσει μια πετυχημένη διαδρομή…

Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά 2017

Αυτή τη Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017, διοργανώνεται για 4η φορά η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Μεγάλα Κόκκινα Κρασιά», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, με ώρες λειτουργίας 12:00 – 20:00. Συμμετέχουν 30 από τα…

Τόνος tartare

Μια κλασική συνταγή για τόνο ταρτάρ. Υλικά Φιλέτα τόνου Πορτοκάλια Μανταρίνια Λεμόνια Γκρέιπφρουτ Αντίδι Σχοινόπρασο Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Μαγιονέζα Εκτέλεση Φρέσκα φιλέτα τόνου θα δυσκολευτείτε να βρείτε, είναι αλήθεια. Μπορείτε…

Μαθήματα μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας των μαθημάτων δημιουργικής μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, η Yoleni’s, ο μεγαλύτερος πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επανέναρξη τους, για…

Κατερίνα και Σωτήρης Μποσινάκης: «Το Μοσχοφίλερο μπορεί να αναδειχθεί σε ένα αναγνωρίσιμο premium προϊόν»

Η Οινοποιία Μποσινάκη είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση και όλα τα μέλη της μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για το κρασί. Ένας συνδυασμός που με τη γνώση…

Βροχερό σαββατοκύριακο, ώρα για κέικ σοκολάτα, καφέ, τσάι και ταινίες

Φτιάξτε ένα απλό κέικ, κόψτε το στη μέση, απλώστε μπόλικη μερέντα και απολαύστε ένα σάντουιτς όλο γλύκα.  Η συγκεκριμένη συνταγή έχει βασιλικό όνομα, λέγεται Victoria Sandwich cake και είναι ιδιαίτερα…

Entrecôte printanière

Το κρέας μας μπορούμε να το ευχαριστηθούμε και χωρίς πατάτες. Ναι, αλήθεια. Μπορούμε να δουλέψουμε τα λαχανικά της εποχής και να τα συνοδεύσουμε με ένα ωραίο κομμάτι κρέας σωστά ψημένο…