Taste Files - Free Sunday

5 βιβλία μαγειρικής

Έλενα Τσαβαλιά, «Say Cake!», εκδόσεις Key Books 52 νόστιμα και λαχταριστά κέικ, ένα για κάθε εβδομάδα του χρόνου! Ένα κομμάτι κέικ είναι η χαρά της προσφοράς γι’ αυτόν που το…

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στην πρεμιέρα της ταινίας "Σημείο Βρασμού"

Την Τρίτη 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η avant premiere της ταινίας του Φίλιπ Μπαραντίνι Σημείο Βρασμού στον κινηματογράφο Δαναό. Η πρεμιέρα είχε ένα επιπλέον ενδιαφέρον για τους θεατές,…

Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο Ακρόπολης

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης μας περιμένει μια όμορφη βραδιά Τσικνοπέμπτης με λαχταριστά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών,…

Το Public μας προσκαλεί να μαγειρέψουμε γιορτινά

Φέτος τις γιορτές το Public μας θυμίζει ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι να μοιράζεσαι στιγμές και αναμνήσεις με αγαπημένα πρόσωπα! Γι’ αυτό και το κατάστημα Public Golden Hall σε συνεργασία με τη Miele μας προσκαλούν στα XMAS Cooking Sessions, μια σειρά…

Αλμυρό κέικ καρότο

Μερίδες: 10 Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος Χρόνος μαγειρέματος: 60 λεπτά Υλικά: # 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι # 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμύδι # 3 κ.σ. ελαιόλαδο # 1 κ.σ. βούτυρο…

Η Μεσογειακή διατροφή ένα από τα σημαντικότερα βιώσιμα είδη διατροφής

Των Κωνσταντίνου Ρότσιου   και Κυριακής Ζηνοβιάδου* Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών, η σπατάλη τροφίμων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα του σύγχρονου τρόπου ζωής…

Τζαμαϊκανό βοδινό στιφάδο

Μερίδες: 6 Χρόνος μαγειρέματος: 5 ώρες  Βαθμούς δυσκολίας: Μέτριο  Υλικά : # 900 γρ. βοδινό κρέας κομμένο σε μέτρια κομμάτια για κατσαρόλα  # 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο ελαφρύ  # 1 κ.σ.…

Κέικ φράουλα

Μερίδες: 8 Χρόνος μαγειρέματος: 70 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά   Για το κέικ: 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι ξινή κρέμα ή στραγγιστό γιαούρτι 1/2…