Οι Food Sherlocks στη Yoleni’s - Free Sunday
Οι Food Sherlocks στη Yoleni’s

Οι Food Sherlocks στη Yoleni’s

Σήμερα, Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 19:00, η οικογένεια της Yoleni’s θα φιλοξενήσει στον 4ο όροφο του πολυχώρου της στο Κολωνάκι, τις βραβευμένες με Estia Awards 2017 Food Sherlocks.

Η ομάδα των Food Sherlocks απαρτίζεται από επιστήμονες υγείας και διατροφολόγους με επικεφαλής τις αδελφές Νάσια (Διαιτολόγο - Γεροντολόγο MSc) και Ειρήνη (Βιολόγο - Ειδικευμένη στη Διατροφή BSc, MSc) Πασχαλέρη.

Εμπνευσμένες από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και των γρήγορων ρυθμών της ζωής, δημιούργησαν μια εφαρμογή που λειτουργεί ως «κινητός διαιτολόγος» και μας βοηθάει να επιλέγουμε γευστικά και υγιεινά πιάτα σε επιλεγμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία και καφέ, χωρίς τύψεις και περιορισμούς.

Yolenis

Διανύοντας ήδη τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, επιθυμία των περισσοτέρων είναι να ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο θα απολαύσουμε τα καλοκαιρινά πιάτα και τους «πειρασμούς» που απλόχερα μας προσφέρονται, διατηρώντας ταυτόχρονα τη γραμμή μας. Οι Food Sherlocks λοιπόν, έχοντας επιλέξει τον πολυχώρο της Yoleni’s, θα είναι κοντά μας για να δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές όσον αφορά τις αγορές μας πριν την παραλία, να συζητήσουμε διατροφικές απορίες και tips για ένα υγιές καλοκαιρινό σώμα.

Η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο εδωδιμοπωλείο, για να εξερευνήσουμε και να επιλέξουμε ανάμεσα σε 2500 και πλέον Ελληνικά, παραδοσιακά προϊόντα.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε  στο 212 22 23 622.

www.yolenis.com