Μαθήματα μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου - Free Sunday
Μαθήματα μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Μαθήματα μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου

Σε συνέχεια της περσινής επιτυχίας των μαθημάτων δημιουργικής μαγειρικής με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, η Yoleni’s, ο μεγαλύτερος πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επανέναρξη τους, για το έτος 2017-2018!

Στόχος της Yoleni’s είναι η εξερεύνηση, ανακάλυψη και διάδοση των γεύσεων και αρωμάτων που απλόχερα μας προσφέρει η ελληνική γη σε όλον τον κόσμο. Η πολυετής εμπειρία της αγαπημένης σε όλους μας, Ντίνας Νικολάου στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και στην παράλληλη διάδοση αυτής διεθνώς, αποτέλεσε το έναυσμα για τη σύλληψη της ιδέας των μαθημάτων μαγειρικής.

Οι φίλοι των ελληνικών γεύσεων θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μοναδικά προϊόντα μικρών παραγωγών, εκλεκτούς συνοδευτικούς οίνους αλλά και πρωτότυπες και δημιουργικές συνταγές, πάντα υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές της σεφ. Έλληνες και Γάλλοι σεφ, γευσιγνώστες, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του χώρου της εστίασης, θα είναι μερικοί από τους προσκεκλημένους οι οποίοι θα κληθούν να μοιραστούν τις γνώσεις και εμπειρίες τους με τους συμμετέχοντες.

Επιπρόσθετα, στις δράσεις θα περιληφθούν θεματικά αφιερώματα, όπως ολοκληρωμένες προτάσεις μενού για ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά και ειδικά διαμορφωμένα μαθήματα μαγειρικής για γονείς και μικρά παιδιά, που αποσκοπούν στη δημιουργία γευστικών και ταυτόχρονα ισορροπημένων πιάτων για όλη την οικογένεια!

Η συμμετοχή είναι δυνατή κατόπιν κράτησης και εκδήλωσης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά στο www.yolenis.com ή τηλεφωνικά στο 212 22 23 622-23

Πληροφορίες:
Yoleni’s Flagship store
Σόλωνος 9, Κολωνάκι
10671, Αθήνα
Τηλ: 212 22 23 622-23