Taste Files - Free Sunday - Results from #70

Σολωμός με τραγανή πέτσα

Δεδομένου ότι τρώμε σολομό περίπου μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, η συγκεκριμένη τεχνική έχει εξελιχθεί στη διάρκεια ετών, μέσα από ένα διαρκές trial and error για να φτάσουμε στο ιδανικό…

Κέικ σάντουιτς με γέμιση μερέντα

Συνήθως το συγκεκριμένο κέικ το κόβουν στη μέση και απλώνουν μαρμελάδα ή σαντιγύ μαζί με μαρμελάδα. Εν προκειμένω βάλαμε τί άλλο; Μερέντα, μερέντα, μερέντα και από πάνω λίγη ακόμα μερέντα……

Εκπληκτικά μαροκινά ρεβίθια!

2 κούπες τσαγιού ρεβίθια αποφλοιωμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1 κουτί μικρό ντοματοχυμό/ψιλοκομμένες ντομάτες 1 κουτ. γλυκού κύμινο 1 κουτ. γλυκού κανέλα 1 κουτ. γλυκού γλυκιά…

Αυγουλάκια τηγανητά πικάντικα… από τα παιδικά χρόνια στην ενηλικίωση

Τελευταία παρακολουθώ τα τηλεοπτικά μαθήματα μαγειρικής του Βρετανού Gordon Ramsey, «Ultimate cooking course»είναι ο τίτλος της εκπομπής (τη θεωρώ εξαιρετική) και αν μη τι άλλο έχει άπειρες συνταγές γι’ αυτό…

Devil’s Food Cake

Κυκλοφορεί σε πολλές παραλλαγές αλλά τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η χρήση σκόνης (άγλυκου) κακάο και νερού καθώς και η κρέμα σοκολάτας που μπαίνει στη μέση και σαν επικάλυψη. Η…