Taste Files - Free Sunday - Results from #70

Σούπα λάκσα με ψάρια και γαρίδες

Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 40 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά   Για τη βάση: • 1 μέτριο κρεμμύδι χοντροκομμένο • 4 μέτρια κόκκινα τσίλι χοντροκομμένα • 2 πόντοι φρέσκο τζίντζερ…

Κοτόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Μερίδες: 6 Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: εύκολο Υλικά: • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 3 φλιτζάνια πράσο κομμένο σε ροδέλες (το άσπρο μέρος μόνο) • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες…

Νέο μενού στο Galaxy Bar & Restaurant

Το φθινόπωρο, το Galaxy Bar & Restaurant στην κορυφή του Hilton μας υποδέχεται στον εσωτερικό, ζεστό του χώρο με την ίδια, εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη, στο Λυκαβηττό και στους φωτισμένους…

Μαρμελάδα κυδώνι

Μερίδες: 2-2,5 κιλά Χρόνος μαγειρέματος: 120 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά: • 1 κιλό καθαρισμένα κυδώνια • 3 φλιτζάνια νερό • 5 φλιτζάνια ζάχαρη • χυμός από ένα λεμόνι Εκτέλεση:…

1o Athens Wine & Art Festival

50 Boutique Οινοποιεία– αρκετά εμφανίζονται για πρώτη φορά σε έκθεση – από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, θα σας περιμένουν για να τα γνωρίσετε και να δοκιμάσετε εξαιρετικά κρασιά…

Μεξικάνικο μπέργκερ

Μερίδες: 4 Χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: μέτριο Υλικά   Για τα μπιφτέκια: • 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς (70% κρέας και 30% λίπος) • 2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι…

Το μικρό "βρώμικο" αδερφάκι του ΜΑΝΗΜΑΝΗ βγαίνει στον δρόμο με ελληνικό street food

Η ομάδα του ΜΑΝΗΜΑΝΗ που μετρά 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην εστίαση, μεταφέρει την αγάπη της για τις καλές πρώτες ύλες και την πειραγμένη  ελληνική κουζίνα στον δρόμο, δημιουργώντας σουβλάκι…