Τα πιο δημοφιλή σπίτια της Airbnb - Free Sunday
Τα πιο δημοφιλή σπίτια της Airbnb

Τα πιο δημοφιλή σπίτια της Airbnb

Σύμφωνα με στοιχεία της Airbnb τα πιο δημοφιλή σπίτια που ανήκουν στη λίστα της είναι εκείνα που είναι λίγο περισσότερο εκκεντρικά ή περίεργα. Από θεματικά καταφύγια ή σπίτια, μέχρι δεντρόσπιτα και…κοχυλόσπιτα. Αυτές είναι οι κατοικίες που πολλοί επιθυμούν να μείνουν κάποια στιγμή.

1a min

Στη Ρώμη βρίσκεται αυτή η μικρή σοφίτα η οποία είναι περιζήτητη αφού η τιμή ενοικίασης της είναι 41 δολ. τη βραδιά.

2a min

Στο Μπαλί υπάρχει μία κατοικία- δεντρόσπιτο, με θέα τους φοίνικες και τον ωκεανό! Διαθέτει ακόμα πισίνα και ενοικιάζεται για 76 δολ.

3a min

Ένα σπίτι με θέμα τους Πειρατές της Καραΐβικής με μικρούς καταρράκτες, πισίνες και τζακούζι. Βρίσκεται βορειοδυτικά του Λος Άντζελες κι έχει τη θάλασσα μόλις 8 λεπτά μακριά με το αμάξι.πειρατες

4a min

Το σπίτι σε σχήμα μανιταριού, βρίσκεται στο Apto της Καλιφόρνια. Ο ενοικιαστής έχει την ευκαιρία να κοιμηθεί κάτω από τον θόλο, αλλά και να κάνει πεζοπορία σε μία ιδιοκτησία 10 στρεμμάτων.

5a min

Το δεντρόσπιτο που όλοι ονειρευόμασταν ως παιδιά να ζήσουμε κάποια στιγμή, υπάρχει και είναι στο San Salvatore Monferrato της Ιταλίας. Κάτω από το έδαφος έχει το δικό του κελάρι, το οποίο είναι φτιαγμένο εκατοντάδες χρόνια πριν. Είναι χτισμένο από φυσικά υλικά και ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να βιώσει πώς είναι η ζωή σε μία φάρμα. Αυτό το σπίτι βρίσκεται στο νησί Mayne στη Βρετανική Κολομβία και έχει απόσταση 20 λεπτών με τα πόδια από τη θάλασσα.

7a min

Ακόμα ένα δεντρόσπιτο βρίσκεται στη λίστα της Airbnb, αυτή τη φορά στη Φλωρεντία. Έχει τον δικό του κήπο και γήπεδο τένις και είναι πολύ κοντά στον καθεδρικό ναό Duomo.

8a min

Ένα ζευγάρι από κοχύλια περιμένει τους επισκέπτες στο Casa Caracol στην Ίσλα Μουχέρες στο Μεξικό. Το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από υλικά που μοιάζουν με κέλυφος από κοχύλια. Έχει τη δική του πισίνα και είναι απέναντι από τη θάλασσα.

9a min

Για το τέλος αφήσαμε τον πιο επιθυμητό προορισμό σύμφωνα με την Airbnb. Βρίσκεται στο δάσος, στο κέντρο της Ατλάντα. Είναι τρία ξεχωριστά δεντρόσπιτα τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με ξύλινα γεφυράκια.