Πρόσβαση για όλους σε πρόληψη και νοσηλεία από την ΝΝ Ηellas - Free Sunday
Πρόσβαση για όλους σε πρόληψη και νοσηλεία από την ΝΝ Ηellas

Πρόσβαση για όλους σε πρόληψη και νοσηλεία από την ΝΝ Ηellas

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή που η πρόσβαση των ασθενών στην υγειονομική περίθαλψη απειλείται από τις δραστικές περικοπές στις δαπάνες υγείας, η  NN Hellas προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη δυνατότητα ολοκληρωμένης νοσοκομειακής κάλυψης σε άτομα με επιβαρυμένη υγεία ή ιατρικό ιστορικό, με το πρόγραμμα «NN Hospital for All».

Το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα έρχεται να συμπληρώσει το φάσμα των ασφαλιστικών  προτάσεων της NN Hellas κάνοντας την ιδιωτική ασφάλιση προσβάσιμη σε ένα μεγάλο εύρος του πληθυσμού. Βασικό πλεονέκτημα του  NN Hospital for All  είναι η κάλυψη συνανθρώπων μας που δεν μπορούσαν μέχρι σήμερα να αποκτήσουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας, καθώς πάσχουν για παράδειγμα από σύνδρομο Down, καρκίνο, διαβήτη, ή έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά εμφράγματος. 

Επιπλέον, προσφέρει νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας, παρέχοντας παράλληλα, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες και ιατρικές πράξεις ή χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς νοσηλεία. O κ. Κώστας Κουγιουμουτζής, Γενικός Τεχνικός Διευθυντής Υγείας της εταιρίας επισημαίνει: «Tο ΝΝ Ηospital for All αποτελεί μία ακόμη επιβεβαίωση της δέσμευσης της NN Hellas να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους Έλληνες πολίτες, παρέχοντάς τους ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας. Η εταιρία μας διατηρώντας πάντα ως σταθερό οδηγό όλων των ενεργειών της τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», στηρίζει με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τις ευαίσθητες ομάδες που στο παρελθόν δεν είχαν πρόσβαση στην ιδιωτική ασφάλιση».

Για την απόκτηση του Προγράμματος NN Hospital for All, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ασφαλιστικό τους Σύμβουλο ή απευθείας με την NN Hellas στα τηλέφωνα: 801 100 200 300 - 210 950 6000.