Η MISKO γιορτάζει 90 χρόνια με μυστικά μαγειρικής και ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο! - Free Sunday
Η MISKO γιορτάζει 90 χρόνια με μυστικά μαγειρικής  και ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο!

Η MISKO γιορτάζει 90 χρόνια με μυστικά μαγειρικής και ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο!

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, κλείνει 90 χρόνια και το γιορτάζει προσκαλώντας τους φίλους της να ανακαλύψουν τις πολυσυσκευασίες MISKO, που κρύβουν μυστικά μαγειρικής αγαπημένων food bloggers, και να πάρουν μέρος σε έναν εξωτικό διαγωνισμό, με μεγάλο δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα στον Άγιο Δομίνικο.
 
Στα φυλλάδια που υπάρχουν μέσα στις πολυσυσκευασίες με την ένδειξη «Γιορτάζουμε 90 χρόνια MISKO με τα μυστικά των Food Bloggers», ο κάθε καταναλωτής βρίσκει έναν μοναδικό κωδικό για εκατοντάδες πλούσια δώρα!
 
Καταχωρώντας τον κωδικό στο www.misko.gr/diagonismosmistika ή στέλνοντας τον με SMS, μπορεί να κερδίσει πλούσια δώρα στη στιγμή αλλά και να τον ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο! Παράλληλα με την αγορά των πολυσυσκευασιών συλλέγει κωδικούς και τους εξαργυρώνει με χρήσιμα μαγειρικά σκεύη όπως ταψιά ή τηγάνια με καπάκι.
 
Επιπλέον, κάθε κωδικός μπορεί να «ξεκλειδώσει» μυστικά μαγειρικής που απογειώνουν την γεύση! Μυστικά που μοιράζονται μαζί μας οι 4 Food Bloggers με ιδιαίτερη αδυναμία στα ζυμαρικά MISKO, Funky Cook, The Foodie Corner, Madame Ginger και MamaPeinao σε 4 συνταγές που έχει ετοιμάσει ο καθένας για όλους εμάς!
 
Από την ίδρυσή της το 1927, η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών. Θέση που οφείλεται στην σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους λάτρεις των ζυμαρικών, πρωταγωνιστώντας σε κάθε σπίτι στην Ελλάδα.
 
90 χρόνια τώρα η MISKO μάς συντροφεύει σε όλες μας τις στιγμές!