Κορυφώνονται οι δράσεις για την ασφαλή οδήγηση από την Groupama Ασφαλιστική - Free Sunday
Κορυφώνονται οι δράσεις για την ασφαλή οδήγηση από την  Groupama Ασφαλιστική

Κορυφώνονται οι δράσεις για την ασφαλή οδήγηση από την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε για τρίτη φορά μέσα στη χρονιά, διαγωνισμό με θέμα «Το έχεις με την οδήγηση» και έπαθλο τη συμμετοχή σε εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης, σε συνεργασία πάντα με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

 

GROUPAMA TROLEY

 

Οι 20 νικητές του διαγωνισμού είχαν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ικανότητά τους στην οδήγηση μέσα από το εξειδικευμένο σεμινάριο του Ι.Ο.ΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»,που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του OTE Academy,τη Δευτέρα 2Οκτωβρίου. Μέσα από τις πρωτοποριακές θεωρητικές και βιωματικές μεθόδους του Ινστιτούτου,οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία οδικής προσομοίωσης και να ενημερωθούν για το πάντα επίκαιρο θέμα της οδικής ασφάλειας, λίγες μέρες αφότου ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου).

 

GROUPAMA PLANO

Παράλληλα, η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρίας,το ίδιο σεμινάριο για εργαζομένους όλων των βαθμίδων, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την προσήλωσή της σε ζητήματα εκπαίδευσης και ενημέρωσηςγια τα μεγάλα κοινωνικά θέματα, όπως αυτό της καλλιέργειας οδικής συνείδησης.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει σταθερά να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας. Αποτελεί, άλλωστε, ευθύνη της εταιρίας να προσεγγίζει ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα που συνδέονται άμεσα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.Ο κύκλος των συγκεκριμένων σεμιναρίων θα συνεχιστεί μέσα στο τρέχον έτος.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/jx3JBfG9P0A

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η  Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135,7 εκατ. το 2016,η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr.

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνσηhttp://www.groupama.gr/