SUPERFOODS OSTEOAID: Η 1η επιλογή για την αντιμετώπιση του πόνου και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων - Free Sunday
SUPERFOODS OSTEOAID: Η 1η επιλογή για την αντιμετώπιση του πόνου  και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων

SUPERFOODS OSTEOAID: Η 1η επιλογή για την αντιμετώπιση του πόνου και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων

Ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής φυσικής προέλευσης, το SUPERFOODS® OSTEOAID αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νέα στην αντιμετώπιση του πόνου και της δυσκαμψίας των αρθρώσεων τα τελευταία χρόνια. Περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών από τη μεμβράνη του κελύφους του αυγού, η οποία υπόκειται σε ειδική επεξεργασία ώστε να λαμβάνονται φυσική γλυκοζαμίνη, υαλουρονικό οξύ, θειϊκή χονδροϊτίνη και κολλαγόνο σε αναλογίες και μορφή που είναι σε μεγάλο βαθμό αξιοποιήσιμα από τον ανθρώπινο οργανισμό συμβάλλοντας στην υγεία των αρθρώσεων.

Η μοναδική αυτή σύνθεση που προκύπτει από τη μεμβράνη του αυγού μέσω εξελιγμένης πατενταρισμένης τεχνολογίας είναι γνωστή ως NEM® (Natural Eggshell Membrane). Κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά και σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες με μεγάλη επιτυχία ενώ πλέον διατίθεται και στη χώρα μας μέσω του SUPERFOODS® OSTEOAID.

Η αποτελεσματικότητα της σύστασης του SUPERFOODS® OSTEOAID τεκμηριώνεται από κλινικές μελέτες, σύμφωνα με τις οποίες επιτυγχάνεται μείωση του πόνου και της δυσκαμψίας καθώς και προστασία του χόνδρου από τη φθορά. Η τριπλή αυτή δράση του SUPERFOODS® OSTEOAID που υποστηρίζεται από δημοσιευμένες έρευνες, το καθιστά ξεχωριστό στο είδος του.

Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, τα πρώτα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν αντιληπτά μέσα σε 10 μόνο ημέρες με τη συστηματική λήψη μίας κάψουλας ημερησίως. Σημαντικό είναι και το άριστο προφίλ ασφάλειας του SUPERFOODS® OSTEOAID καθώς δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα. Επιπλέον πρόκειται για μια μοναδική, εναλλακτική λύση έναντι των Μη Στεροειδών Αντιφλεγμονωδών (ΜΣΑΦ) που είναι από τα πιο αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση του οξέος πόνου αλλά δεν συνίστανται για μακροχρόνια χρήση λόγω των παρενεργειών τους στο γαστρεντερικό και το καρδιαγγειακό σύστημα.

Το SUPERFOODS® OSTEOAID βοηθά στη μείωση της χρήσης αναλγητικών, στην πρόληψη των προβλημάτων στις αρθρώσεις, στη μείωση της εκφύλισης του χόνδρου και στην καλύτερη επαναφορά μετά από άσκηση. 

Προτείνεται, όταν υπάρχει ήδη το πρόβλημα, για άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις π.χ. λόγω ηλικίας (γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση), υπερβολικού βάρους κ.α., για τη μείωση της φλεγμονής και την αντιμετώπιση συμπτωμάτων όπως πόνος & δυσκαμψία και για ηλικιωμένους >65ετών με προβλήματα στις αρθρώσεις και συνοδά καρδιαγγειακά και γαστρεντερικά προβλήματα.

Επίσης προτείνεται προληπτικά σε άτομα που καταπονούν τις αρθρώσεις και τους χόνδρους με έντονη σωματική δραστηριότητα (π.χ. δρομείς, μπασκετμπολίστες, αθλητές στίβου κ.λπ.) και σε άτομα που θεωρούνται υψηλού κινδύνου λόγω κληρονομικότητας καθώς μειώνει την εκφύλιση του χόνδρου, παρατείνοντας έτσι την υγεία των αρθρώσεων. Είναι κατάλληλο για διαβητικούς. Διατίθεται στα φαρμακεία.