Τι τύπος Χριστουγέννων είσαι; - Free Sunday
Τι τύπος Χριστουγέννων είσαι;

Τι τύπος Χριστουγέννων είσαι;

Κλείσε τα μάτια και ονειρέψου τα ιδανικά Χριστούγεννα. Είναι χουχουλιάρικα; Με γούνινα ριχτάρια πάνω σε ξύλινες κουνιστές πολυθρόνες, αφράτα μαξιλάρια και πιατέλες γεμάτες μελομακάρονα;  Ή μήπως Χριστούγεννα για σένα σημαίνει να ξαναγίνεσαι παιδί, με μουσικές χιονόμπαλες, χνουδωτούς Άγιους Βασίληδες και ένα δέντρο γεμάτο στολίδια; Μπορεί πάλι να ανήκεις στους πιο μοντέρνους που αναζητούν διάφανα κρυσταλλάκια, μοντέρνα φανάρια και μια νότα χρυσού. Τα Χριστούγεννα για τον καθένα είναι διαφορετικά. Σε όποιον τύπο όμως κι αν ανήκεις, υπάρχει ένα μαγαζί που θα καλύψει κάθε σου επιθυμία!

IMG 3555

Γεμάτο με ιδιαίτερα αντικείμενα, χειροποίητες δημιουργίες και μοναδικά μικροέπιπλα, το Ηλιοτρόπιο δίνει κάθε χρόνο την ίδια υπόσχεση: να κάνει τα Χριστούγεννα σου, αλλά και των αγαπημένων σου, χάρη στις αμέτρητες προτάσεις για δώρα, λίγο πιο μαγικά!Φέτος γίνεται 20 χρονών και γιορτάζει με   -20% σε όλα τα χριστουγεννιάτικα είδη του, για όλον τον Δεκέμβρη.

IMG 0064

Και αν, λέμε αν, το Christmas Spirit και εσύ δεν τα πάτε πολύ καλά, μην αμελήσεις να το επισκεφτείς οποιαδήποτε άλλη στιγμή. Η ιδιοκτήτριά του θα δεχτεί την πρόκληση να μετατρέψει τον οποιοδήποτε χώρο σου, σε πρότυπο διακόσμησης.

Πριν σκεφτείς ότι το Δάσος Χαϊδαρίου μάλλον σου πέφτει μακριά (μεταξύ μας, δεν είναι τόσο), να ξέρεις ότι αρκεί να δεις τις 5 ονειρεμένες βιτρίνες του Ηλιοτρόπιου για να το αγαπήσεις. Σχεδόν όσο αγαπάς τα Χριστούγεννα!

Ηλιοτρόπιο, Ηρώων Πολυτεχνείου 61, Δάσος Χαϊδαρίου, 12462. Τηλ. 210 5814566.

www.facebook.com/Iliotropio/

#20ΧριστούγενναΜαζί