Bwin.gr – Bronze βραβείο στα Evolution Awards - Free Sunday
Bwin.gr – Bronze βραβείο στα Evolution Awards

Bwin.gr – Bronze βραβείο στα Evolution Awards

 

Η bwin απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Omni channel Στρατηγική Επικοινωνίας” των Evolution awards,με την Καμπάνια Black VS Yellow”.

Πρόκειται για τη μεγάλη ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce που επιβραβεύει τα τελευταία 7 χρόνια τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Η καμπάνια Black VS Yellow” της bwin, ξεχώρισε για το interactive στοιχείο που κυριάρχησε στο concept της ταινίας καθώς κλήθηκε το κοινό να μαντέψει το τέλος της. Επιπλέον σημαντικός και ιδιαίτερα επιτυχημένος ήταν ο τρόπος με τον οποίο το interactivity καθαυτό επικοινωνήθηκε από όλα τα μέσα.

Η επικοινωνιακή στρατηγική της καμπάνιας “Black VS Yellow”, έχοντας ως κυρίαρχο στόχο το brand awareness, εστίασε μεν σε παραδοσιακά μέσα όπως τηλεόραση και έντυπα για να προσεγγίσει το ευρύ κοινό  αλλά έδωσε αμέριστη έμφαση στην προσαρμογή του περιεχομένου για το online και ειδικότερα το social media περιβάλλον.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Ζωή Μαυροφόρα, «Headof Marketingτης bwin»η οποία δήλωσε:

«To bronze βραβείο αποτελεί παράσημο για όλους εμάς, αφού δείχνει την αποτελεσματικότητα του βαθμό διείσδυσης στη συνείδηση του κοινού της ελληνικής αγοράς. Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα brands και τους ανθρώπους που βραβεύτηκαν, συγχαρητήρια στη Boussias Communications για την άρτια διοργάνωση!»