Προχωρά η υπόθεση «ιχθυοκαλλιέργειες» - Free Sunday
Προχωρά η υπόθεση «ιχθυοκαλλιέργειες»

Προχωρά η υπόθεση «ιχθυοκαλλιέργειες»

Ξεκινούν οι διαδικασίες από τις τράπεζες για την πώληση της συμμετοχής τους σε Σελόντα και Νηρέα, όπως αναφέρουν οι δύο εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας.

Ειδικότερα, η Νηρεύς ενημερώνει ότι έλαβε τέσσερις επιστολές προερχόμενες από τις τράπεζες Πειραιώς, Εurobank, Εθνική και Alpha Bank, μετόχους της εταιρείας, με τις οποίες γνωστοποιήθηκε ότι διερευνούν τις διαθέσιμες εναλλακτικές όσον αφορά την αξιοποίηση των συμμετοχών τους στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με τη συνδρομή των Lazard Frères SAS, PricewaterhouseCoopers και Alvarez & Marsal, ως χρηματοοικονομικών συμβούλων, και της δικηγορικής Εταιρείας Κουταλίδη, ως νομικού συμβούλου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τράπεζες αποφάσισαν να δώσουν εντολή στους συμβούλους τους να οργανώσουν διαγωνιστική διαδικασία, η οποία ενδέχεται να καταλήξει στην πώληση του συνόλου ή μέρους της συμμετοχής εκάστης στον Νηρέα.

Από την πλευρά της, η Σελόντα, σε ανάλογη ανακοίνωση με τη Νηρεύς, τονίζει ότι οι τράπεζες αποφάσισαν να δώσουν εντολή στους συμβούλους τους να οργανώσουν διαγωνιστική διαδικασία, η οποία ενδέχεται να καταλήξει στην πώληση του συνόλου ή μέρους της συμμετοχής εκάστης στην εισηγμένη.