Ο Σάκης δεν μπαίνει στην αγορά πουλερικών - Free Sunday
Ο Σάκης δεν μπαίνει στην αγορά πουλερικών

Ο Σάκης δεν μπαίνει στην αγορά πουλερικών

Σε διάψευση των φημών που κυκλοφορούν από την Παρασκευή, ότι ο Σάκης Ρουβάς θα αγοράσει το 40% της Νιτσιάκος προχώρησε η εταιρεία.

«Αναφορικά με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Νιτσιάκου επιθυμεί να διευκρινίσει ότι ουδεμία συζήτηση με οποιοδήποτε πρόσωπο δεν έχει πραγματοποιήσει που να αφορά πώληση ποσοστού της εταιρείας Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ και ότι κάτι τέτοιο ουδέποτε ήταν στις προθέσεις της», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Δευτέρα, το πρωί, η οικογένεια Νιτσιάκου.

Πριν απο την οικογένεια Νιτσιάκου, τα δημοσιεύματα είχε δαψεύσει και το περιβάλλον του γνωστού τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για «ανυπόστατη φήμη».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο κ.Ρουβάς, ο οποίος πριν από λίγους μήνες προχώρησε στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία SK Κτηνοτροφική με διάρκεια 50 έτη και αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 24.000 ευρώ, έχει «δώσει τα χέρια» με την εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος για την εξαγορά περίπου του 40% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου ο τραγουδιστής έχει αγοράσει έκταση 37 στρεμμάτων.