Ο Σέρλοκ είναι γάτος (κυριολεκτικά) - Free Sunday
Ο Σέρλοκ είναι γάτος (κυριολεκτικά)

Ο Σέρλοκ είναι γάτος (κυριολεκτικά)

Όλοι ξέρουμε τον Σέρλοκ Χολμς. Ο διάσημος Βρετανός ντετέκτιβ του σερ Άρθουν Κόναν Ντόιλ είναι συνώνυμο της αστυνομικής λογοτεχνίας. Δεν υπήρχε περιστατικό το οποίο ο Σέρλοκ να μην κατάφερε να εξιχνιάσει. Οι ερευνητικές του ικανότητες έμειναν στην ιστορία.


Ο δικός μας Σέρλοκ δεν είναι βέβαια ντέντεκτιβ αν και πολύ θα το ήθελε. Και γιατί θα το ήθελε; Μα γιατί τον χαρακτηρίζουν όλες οι απαραίτητες ιδιότητες: του αρέσει να ψάχνει τα πάντα, έχει μία μύτη σαν λαγωνικού και η αγαπημένη του ασχολία είναι να εξερευνάει συνέχεια όλα τα σημεία στον χώρο του! 


Ο Σέρλοκ είναι ένα γατάκι τόσο δα, πολύ χαδιάρικο και παιχνιδιάρικο που είναι έτοιμο να προσγειωθεί στην αγκαλιά σας και να την εξερευνήσει κι αυτήν! Μπορεί να μην βρει κρυμμένα στοιχεία και αποδείξεις, αυτό όμως που θέλει να βρει είναι την κ κρυμμένη αγάπη που πάντα έψαχνε!

Γεννήθηκε περίπου τον Μάρτιο του 2017 και θα δοθεί για υιοθεσία μόνο για μέσα στο σπίτι, εντός Αττικής, με την προϋπόθεση στείρωσης στην κατάλληλη ηλικία. Το κόστος τοποθέτησης microchip επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα. Τηλ. επικοινωνίας: 6948523063

S2