Η Σαχάρα ψάχνει την όαση της - Free Sunday
Η Σαχάρα ψάχνει την όαση της

Η Σαχάρα ψάχνει την όαση της

Η γλυκιά μας Σαχάρα είναι μία πορτοκαλί τιγρέ γατούλα που βρέθηκε κοντά μας με περιπετειώδη τρόπο. Γεννήθηκε μέσα στον καύσωνα της Αθήνας με αποτέλεσμα από την αρχή της ζωής της να ζήσει την έλλειψη του νερού και να κατανοήσει την ανυπολόγιστη αξία του. Έτσι αποφασίσαμε να την βγάλουμε Σαχάρα, μια έρημο όπου όμως κάποιες φορές φυτρώνουν και λουλούδια με ελάχιστο νερό.

1 min
Και σαν να μην έφτανε ο καύσωνας, η Σαχάρα μας βρέθηκε και στα λάθος χέρια. Έτσι και η πρώτη της επαφή με τους ανθρώπους δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Αυτό όμως με πολύ κόπο καταφέραμε να αλλάξει, έτσι η Σαχάρα βρίσκεται τώρα μαζί μας, δέχεται την αγωγή της με πολύ ηρεμία και γενικότερα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς ζωής.

2 min


Η Σαχάρα είναι μία μικρή γατούλα που δεν χάνει ευκαιρία να ξεδιπλώσει τον τετραπέρατο χαρακτήρα της. Βρίσκεται στον ίδιο χώρο και με άλλα γατάκια, κι έτσι έχει μάθει να συμβιώνει άνετα μαζί τους. Παράλληλα συνηθίζει την παρουσία φιλικών ανθρώπων γύρω της κι έτσι ανακτά την εμπιστοσύνη της απέναντί τους.

3 min


H Σαχάρα δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα καθώς είναι πολύ νεαρή, όμως έχει αποπαρασιτωθεί σχολαστικά και της αρέσει να παίζει με άλλα γατάκια στον χώρο της! Δεν θα ξαναέχει την ίδια μοίρα που είχε όταν τηνβρήκαμε και τώρα ευελπιστεί σε ένα νέο ξεκίνημα στο παντοτεινό της σπιτάκι!

4 min


Γεννήθηκε περίπου τέλη Μαΐου του 2017. Θα δοθεί για υιοθεσία μόνο για μέσα στο σπίτι, εντός Αττικής, ενώ θα δοθεί είτε στειρωμένη είτε με την προϋπόθεση της στείρωσης όταν φτάσει σε κατάλληλη ηλικία. Το κόστος τοποθέτησης microchip επιβαρύνει το νέο κηδεμόνα. Τηλ. Επικοινωνίας 6937602154.