O Ράιαν από τον Καναδά - Free Sunday
O Ράιαν από τον Καναδά

O Ράιαν από τον Καναδά

Ο αγέρωχος αυτός σκύλος είναι ξεχωριστός και...Καναδός! Πρόκειται για ένα υπέροχο επιβλητικό καναδικό λυκόσκυλο με μία μοναδική προσωπικότητα. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να τον ονομάσουμε Ράιαν, από τον αντίστοιχα «επιβλητικό» Καναδό ηθοποιό Ράιαν Γκόσλινγκ.

1 min
Ο Ράιαν λοιπόν μαζί με το υπέροχο παρουσιαστικό του έχει μία τεράστια καρδιά γεμάτη αγάπη και κουνάει συνεχώς την ουρά του για να δείξει την χαρά του, είναι παιχνιδιάρης, πανεξυπνος με μεγάλες δυνατότητες εκπαίδευσης και γενικώς είναι πολύ φιλικός με όλους, ακόμα και με τελείως ξένους που θα τον πλησιάσουν με αντίστοιχη αγάπη. Συμβιώνει καλά και με άλλα σκυλιά, ωστόσο δεν τα πηγαίνει καλά με γάτες.

2 min

Ο Ράιαν είναι περίπου 2 ετών. Είναι μαθημένος από ζωή σε σπίτι, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορούμε κατ’ ευφημισμό να ισχυριστούμε ότι πρόκειται για «λυκόσκυλο καναπέ». Ο Ράιαν είναι ένα σκυλί μεγάλης ενέργειας που θα χρειαστεί αντίστοιχα έναν άνθρωπο που να μπορεί να του εκτονώσει την ψυχική και σωματική ενέργειά του αυτή. Χρειάζεται δηλαδή έναν άνθρωπο αρκετά δυναμικό και με χαρακτήρα «ηγέτη» ώστε να μπορεί να επιβληθεί στην αντίστοιχα δυναμική προσωπικότητα του Ράιαν.

3 min

Δεν πρόκειται δηλαδή για σκύλο που θα συμβιβαστεί με ζωή μέσα σε τέσσερεις τοίχους. Τουλάχιστον δυο μεγάλες βόλτες σε σχετικά ανοιχτό χώρο σε συνδυασμό με αρκετή και κατάλληλη άσκηση θα σας εξασφαλίσουν την αιώνια ευγνωμοσύνη και εμπιστοσύνη του Ράιαν. Όλα τα σκυλιά της συγκεκριμένης ράτσας εξάλλου διακρίνονται για την μοναδική πίστη κι αφοσίωση στον άνθρωπό τους!

Γεννήθηκε περίπου τον Ιούλιο του 2015 και αυτήν την στιγμή είναι περίπου 35 κιλά. Βρίσκεται στην Αθήνα και θα δοθει με συμβόλαιο υιοθεσίας μόνο για την περιοχή της Αττικής και στειρωμενος. Ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει το κόστος του microchip.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6988984135