Ρίκο: το χνουδωτό αντικαθλιπτικό - Free Sunday
Ρίκο: το χνουδωτό αντικαθλιπτικό

Ρίκο: το χνουδωτό αντικαθλιπτικό

Είστε κουρασμένοι; Έχετε νεύρα; Έχει χαλάσει η διάθεση σας; Έχουμε τη λύση σε όλα σας τα προβλήματα και ακούει στο όνομα Ρίκο! Με ένα μόνο χαμόγελο και λίγη από τη χνουδωτή του γοητεία θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα!

Η κομμένη του ουρίτσα φανερώνει ότι δεν έχει περάσει καλά μέχρι να βρεθεί στο δρόμο μας. Αντιθέτως, η χαρά του και η αγάπη του για τους ανθρώπους δείχνουν πως τα έχει αφήσει όλα πίσω του και έχει μόνο ένα στόχο: να μας κάνει όλους λίγο πιο χαρούμενους!!


Αν σας αρέσουν οι βόλτες, το τρέξιμο και το ατέλειωτο παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα ταιριάξετε! Δε λέει βέβαια ποτέ όχι στα μεζεδάκια και στις ξάπλες στον ήλιο οπότε αν ψάχνετε έναν τρομερό χνουδωτό τύπο για να κάνετε τα πάντα μαζί και να ξεχάσετε τα προβλήματα σας, τον βρήκατε! Είναι στειρωμένος και γεννημένος περίπου δεκέμβριο 2015.

Για να τον γνωρίσετε καλέστε στο 6972999295, στείλτε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Microchip: 941000019959439

Untitled design 2 min