Η Ζαργάνα, ένα plus size μοντέλο - Free Sunday
Η Ζαργάνα, ένα plus size μοντέλο

Η Ζαργάνα, ένα plus size μοντέλο

Ένα κορίτσι ζουμπουρλούδικο, μιά τροφαντή οπτασία, ένα plus size μοντέλο, μια αφράτη γούνινη μπάλα με ποδαράκια! Αγαπάει τα μεζεδάκια και είναι λάτρης της κάθε κουζίνας (μεσογειακής, ασιατικής, ιταλικής κ.α.) με  αδυναμία στον μουσακά και στο σολωμό(!) Τη μισή μέρα απολαμβάνει λιχουδιές και την υπόλοιπη μισή χωνεύει.
 
Πρόσφατα μπήκε σε πρόγραμμα δίαιτας για να μην αντιμετωπίσει πρόβληματα υγείας στο μέλλον και δείχνει να τα καταφέρνει καλά! Η Ζαργάνα είναι ένα καλόβολο πλάσμα και καλοπροαίρετη με ανθρώπους, σκύλους αλλά και γάτες. Είναι καλή παρέα και δεν είναι πολύ τεμπέλα απλά εξαιρετικός ακροατής, μπορεί να κάθεται να σε ακούει όλη μέρα...στα αλήθεια να κάθεται ΟΛΗ μέρα!
 
Το κοντό μελί τριχωμά της που συνδυάζεται υπέροχα με τα μελί μάτια της είναι φτιαγμένο για ατέλιωτα χάδια και το γνωρίζει! Εκεί έξω υπάρχει κάποιος που περιμένει αυτό το μοναδικό κορίτσι να μπει στη ζωή του. Μήπως είσαι εσύ; Φυσικά και είσαι! 
 
Επικοινωνήστε με τα info@stray.gr και 6948369979 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
.
Η Ζαργάνα μας θα δοθεί στειρωμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας του Stray.Gr (Δήλωση Υιοθεσίας Ζώου από νέο ιδιοκτήτη συμφ.Ν.4039/2012).
 
56 min 57 min