H SAPT Hellas μας καλεί σε Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ - Free Sunday
H SAPT Hellas μας καλεί σε Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

H SAPT Hellas μας καλεί σε Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

Aπό τον Ιούνιο του 2005 μέχρι σήμερα οι ακούραστοι εθελοντές της SAPT (Stray Action – Pet Therapy Hellas, Δράση για τα αδέσποτα-Σκύλοι θεραπείας Ελλάδας) έχουν να επιδείξουν ένα σπουδαίο έργο που είναι δύσκολο να παρουσιαστεί σε λίγες γραμμές. Αυτό το έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς έχουν να κάνουν με παιδιά, είτε πρόκειται για μαθητές σε σχολεία είτε για παιδιά- αλλά και ενήλικες- με ειδικές ανάγκες που ζουν σε ιδρύματα.

Η SAPT επισκέπτεται όσα περισσότερα σχολεία και ιδρύματα μπορεί (πάντα με την έγκριση του Υπουργείου) και ενημερώνει τα παιδιά αλλά και ενήλικες πάνω σε θέματα ζωοφιλίας. Αλλά δεν είναι μόνη της. Μαζί με τους εθελοντές της πηγαίνουν και οι τετράποδοι εθελοντές της ομάδας, τα υπέροχα σκυλάκια θεραπείας, πρώην αδέσποτα, που έχουν υιοθετηθεί από μέλη της ομάδας και έχουν εκπαιδευτεί για αυτό το σκοπό. Να μεταδώσουν την αγάπη για τα ζώα, να διδάξουν τη σωστή συμπεριφορά προς αυτά αλλά και να τα ευαισθητοποιήσουν σε σχέση με το πολύ καίριο “πρόβλημα” των αδέσποτων σκύλων. Τα σκυλάκια αυτά είναι η απόδειξη ότι οι καλύτεροι θησαυροί βρίσκονται στο δρόμο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η SAPT διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο παζάρι της προσκαλώντας μικρούς, μεγάλους αλλά και τετράποδους φίλους να το επισκεφτούν και να συμβάλουν όπως μπορούν στο έργο της.

Το παζάρι θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας και Δημ. Μόσχα. Εκεί θα βρείτε τα πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, γούρια, διακοσμητικά, αξεσουάρ, κοσμήματα, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, κεράκια, σαπουνάκια ρούχα για μικρόσωμους σκύλους, λουριά, περιλαίμια και κρεβατάκια, αλλά και είδη για τις γατούλες. Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείψει η καθιερωμένη λαχειοφόρος που μοιράζει πολλά δώρα. Επίσης θα γνωρίσετε και τους εθελοντές όπου θα σας μιλήσουν για τη δράση τους αλλά και τον τρόπο που μπορείτε, αν θέλετε, να βοηθήσετε.

Αν κάποιος επιθυμεί να συνεισφέρει με πραγματάκια στο μπαζάρ της ομάδας δεν έχει παρά να στείλει μήνυμα είτε στη σελίδα της στο facebook είτε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να τηλεφωνήσει στο 6974-481351.

Η ομάδα διανύει τον 13ο χρόνο ζωής και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να είναι κοντά μας όσο πιο πολλά χρόνια γίνεται.

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ SAPT Hellas

Σάββατο 2/12 (10:30-21:00 ) και Κυριακή 3/12 (10:30-19:00)

Δημαρχείο Αμαρουσίου – Αίθουσα Εκδηλώσεων, Βασ. Σοφίας 9 και Δημ. Μόσχα, 15124 Μαρούσι