Ο Καμμένος διάβασε ΑΥΓΗ και πήρε πίσω την οργή του για Βούτση - Free Sunday
Ο Καμμένος διάβασε ΑΥΓΗ και πήρε πίσω την οργή του για Βούτση

Ο Καμμένος διάβασε ΑΥΓΗ και πήρε πίσω την οργή του για Βούτση

Σε αναδίπλωση αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου της Βουλής, Νίκους Βούτση, ο οποίος είπε χθες ότι η κυβέρνηση δεν είναι “ταλιμπάν της ορθοδοξίας” οδηγήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Έχουμε βρει τρόπο συνεννόησης και κατανόησης, συμμετέχουμε στην κυβέρνηση έχοντας βάλει τις δικές μας κόκκινες γραμμές, σε αυτά τα θέματα έχουμε τις απόψεις μας διαφωνούμε πολλές φορές. Φροντίζουμε με τον κ. Τσίπρα να μην μαζεύονται πολλά ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο αυτό», είπε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και αφότου οι δύο εφημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΓΗ και ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, του απηύθυναν σοβαρές προειδοποιήσεις για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση.

 EfSyn

Ο κ.Καμμένος χαρακτήρισε τα όσα είπε ο κ.Βούτσης “δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του” και απέδωσε την αντίδραση των ΑΝΕΛ στο ότι ο κ.Βούτσης έχει υψηλό πολιτειακό αξίωμα και οι απόψεις του τον αντίστοιχο συμβολισμό.

avgi

«Δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας αλλά η Ελλάδα έχει Σύνταγμα που προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι ορθόδοξο κράτος», είπε ενώ απέφυγε να πάρει θέση επί της ουσίας όσων λέει ο κ.Βαρουφάκης υπαινισσόμενος ότι δεν τον καταλαβαίνει:

«Για να καταλάβει τον Βαρουφάκη κάποιος θέλει μεταφραστή, η η κυβέρνηση του πρώτου εξαμήνου του 2015 δεν πλήγωσε την χώρα γιατί εκεί κατάλαβαν οι δανειστές ότι η Ελλάδα δεν θα είναι έρμαιο των αποφάσεων, δεν θα έχουν έναν πρωθυπουργό που θα τους προσφέρει περισσότερα από όσα ζητούν», είπε.

Ο κ.Καμμένος διευκρίνισε ότι δεν διαφωνεί με την κλήρωση για τους σημαιοφόρους λέγοντας ότι ”το δικαίωμα ενός παιδιού να παρελάσει πρώτο και όχι στην τελευταία σειρά δεν πρέπει να το στερούμε και αυτό δεν είναι θέμα στο οποίο πρέπει να κάνουμε αντιπολίτευση”.

Δεν εχει αξίες, σχολιάζει η ΝΔ

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει ούτε αξίες, ούτε πεποιθήσεις για να υπηρετήσει στην πολιτική. Εκτός από την ακόρεστη δίψα του για εξουσία. Οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι, μαζί με τον κ. Βούτση, παίζουν θέατρο και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να κάθονται στις καρέκλες τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Άμυνας.

«Του συνιστούμε να ασχοληθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες - ενόψει της συζήτησης στη Βουλή - με την απολογία που πρέπει να ετοιμάσει για τις αλλεπάλληλες επικοινωνίες του με τον ισοβίτη κρατούμενο για εμπόριο ναρκωτικών» προσθέτει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.