Από το twitter στο ελικόπτερο - Free Sunday
Από το twitter στο ελικόπτερο

Από το twitter στο ελικόπτερο

Πτήση πάνω από τα καμμένα με ελικόπτερο και όχι με ανάρτηση στο twitter πραγματοποιεί σήμερα, ο πρωθυπουργός, μετά από απουσία 4 ημερών, στις οποίες είχε κάνει δυο αναρτήσεις στο twitter για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για τις φωτιές και τις ευχές για την Παναγία.

Το δελτίο τύπου του Μαξίμου

«Στις 10:00, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων. Θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Υπουργών».

Υπενθυμίζεται πως η αντιπολίτευση κατηγορεί όλες αυτές τις ημέρες τον πρωθυπουργό, καθώς η Ελλάδα καιγόταν αλλά εκείνος δεν διέκοψε τις διακοπές του. Παράλληλα οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Νίκος Τόσκας και Σταύρος Κοντονής είχαν αναλάβει την υπεράσπιση της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δημιουργίας έκρυθμης κατάστασης στη χώρα.

Μάλιστα η απουσία του πρωθυπουργού όλες αυτές τις ημέρες προκάλεσε «σεισμό» και στο twitter με τους χρήστες να δημιουργούν hashtag με τίτλο#εξαφανισμένος_πρωθυπουργός.