Οι «άνθρωποι εμπιστοσύνης» του Κουρουμπλή γελούν με την αντιπολίτευση - Free Sunday
Οι  «άνθρωποι εμπιστοσύνης» του Κουρουμπλή γελούν με την αντιπολίτευση

Οι «άνθρωποι εμπιστοσύνης» του Κουρουμπλή γελούν με την αντιπολίτευση

«Έγινε ένα λάθος», δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ, o υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, όταν ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά συνεργάτιδος του, η οποία χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος  στην Βουλή γελούσε την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διέκοψε την ομιλία του για να την επαναφέρει στην τάξη.

Ο κ. Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του, υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού, που αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας.

«Δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;» είπε ο Υπουργός.

 Όπως είχε γράψει το Πρώτο Θέμα, τον Ιανουάριο, ο κ. Κουρουμπλής έχει διορίσει την γυναίκα του και τέσσερα ανίψια του, και απέσπασε την κόρη του αδερφού του Ανδρέα, Ελένη,

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει το Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα, η ανιψιά του υπουργού αποσπάστηκε στο γραφείο του σε προσωρινή αμειβόμενη θέση η οποία μάλιστα συστάθηκε κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων ενώ μάλιστα την υπογραφή για την μετακίνηση της ανιψιάς του κ. Κουρουμπλή την είχε βάλει ο ίδιος ο υπουργός.