Τέσσερις απώλειες μετρά η πλειοψηφία στην αλλαγή ταυτότητας φύλου - Free Sunday
Τέσσερις απώλειες μετρά η πλειοψηφία στην αλλαγή ταυτότητας φύλου

Τέσσερις απώλειες μετρά η πλειοψηφία στην αλλαγή ταυτότητας φύλου

Σταθερός στη θέση του να μην ψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου εμφανίζεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και 8ος αντιπρόεδρος της βουλής, Δημήτρης Καμμένος

«Δεν θα το ψηφίσω το νομοσχέδιο», δήλωσε ο κ. Καμμένος στον ΣΚΑΙ ενώ προσέθεσε ότι «παίζουμε με τις ζωές των παιδιών» και εξέφρασε τον προβληματισμό του, για το τι θα γίνει στο σχολείο, όπου γίνεται μπουλινγκ για πολλά πράγματα, όπως ρούχα, εμφάνιση, επίδοση στα μαθήματα.

Ο κ. Καμμένος προεξόφλησε ότι δύο ακόμη βπουλευτές των ΑΝΕΛ, οι κύριο Κ.Κατσίκης, ο Β.Κόκκαλης θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο ενώ δήλωσε “δεν ξέρω τι θα ψηφίσει ο Πάνος Καμμένος”.

Σε μία προσπάθεια να ελεγχθούν οι αντιδράσεις, πριν την έναρξη της συζήτησης στην ολομέλεια προγραμματίζεται ατυπη συνεδρίαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που προβληματίζονται για ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, αλλά και με την τροπολογία που αφορά και την αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» η οποία αναμένεται να κατατεθεί στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου,
Υπενθυμίζεται ότι ήδη η βουλευτής Γεωργία Γεννιά της Α' Πειραιά έχει δηλώσει ότι προτίθεται να καταψηφίσει το άρθρο για την αλλαγή φύλου στα 15 έτη.