Ο Λεβέντης απειλεί να παραιτηθεί επειδή τον «αγνοούν» Τσίπρας και Μητσοτάκης - Free Sunday
Ο Λεβέντης απειλεί να παραιτηθεί επειδή τον «αγνοούν» Τσίπρας και Μητσοτάκης

Ο Λεβέντης απειλεί να παραιτηθεί επειδή τον «αγνοούν» Τσίπρας και Μητσοτάκης

Το ενδεχόμενο της παραίτησης του απο τη βουλή, εξετάζει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, όπως δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΙ.

«Τη Δευτέρα, έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή», είπε.

«Εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους, ο Μητσοτάκης «δεν δίνω χέρι», να έρθει αυτός. Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Εγώ πάω για παραίτηση από αυτό το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Δεν θέλω να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Κι αν ο Παυλόπουλος υπογράψει το νομοσχέδιο του Τσίπρα, από σήμερα ούτε την καλημέρα μου δεν έχει», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Χθες στην εκπομπή SBC Life με την Ηρώ Ράντου, ο κ. Λεβέντης είχε χαρακτηρίσει τη ρύθμιση για την διόρθωση ταυτότητας φύλου ως «αφύσικη και ανώμαλη».

«Ένα παιδί στην ηλικία των 15 πρέπει να πατάξει τα πάθη του. Είναι εγκεφαλική διαστροφή αυτό που έχει. Αν αρχίσουμε και επισημοποιήσουμε τις σεξουαλικές ανωμαλίες, τότε θα πρέπει να πρέπει να επισημοποιήσουμε και πολλά άλλα, όπως η παιδεραστία».