Ο Καμμένος διορθώνει τον Τραμπ μέσω twitter αλλά αυτή τη φορά αποφεύγει τα αγγλικά... - Free Sunday
Ο Καμμένος διορθώνει τον Τραμπ μέσω twitter αλλά αυτή τη φορά αποφεύγει τα αγγλικά...

Ο Καμμένος διορθώνει τον Τραμπ μέσω twitter αλλά αυτή τη φορά αποφεύγει τα αγγλικά...

Μετά τα λάθη στη χρήση της αγγλικής γλώσσας που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, στην προσπάθειά του να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στην Ολλανδή υπουργό Άμυνας, Jeanine Hennis, η οποία αποχωρεί από τη θέση της έπειτα από πέντε χρόνια, ο Πάνος Καμμένος αν και βρίσκεται στον Λευκό Οίκο, επέλεξε την ελληνική γλώσσα αυτή τη φορά για να διορθώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντοναλντ Τραμπ αναφορικά με τo κόστος της αναβάθμισης των F-16.

«Η οροφή για την αναβάθμιση των F-16 από τον προϋπολογισμό είναι 1,1 δισ. ευρώ, τα υπόλοιπα ποσά αφορούν προγράμματα βοήθειας και αντισταθμιστικά» ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε πως είναι πιθανή η συμφωνία για αναβάθμιση του ελληνικού στόλου των F-16, με το τίμημα να φτάνει τα 2,4 δισ. δολάρια.

Ακολουθούν το γεμάτο από λάθη στην αγγλική γλώσσα tweet του υπουργού Εθνικής Αμύνης και το tweet για το κόστος αναβάθμισης των F-16.