Ο Καμμένος εκθέτει Κοτζιά και Βούτση και αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα του Υπ.Άμυνας - Free Sunday
Ο Καμμένος εκθέτει Κοτζιά και Βούτση και αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα του Υπ.Άμυνας

Ο Καμμένος εκθέτει Κοτζιά και Βούτση και αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα του Υπ.Άμυνας

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με την οποία κάνει γνωστό ότι αποχαρακτηρίζει όλα τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Άμυνας που αφορούν στις διαπραγματεύσεις με τη Σαουδική Αραβία για την πώληση όπλων. προκαλώντας τη δυσφορία του πρόέδρου της Βουλής.

Η ανάρτηση του κ.Καμμένου έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση του προέδρου της Βουλής να μην τεθούν τα απόρρητα έγγραφα στη διάθεση των βουλευτών και την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών με την οποία απειλούσε με διώξεις όσους, συμπεριλαμβανομένων των βουλευτών χρησιμοποιήσουν έγγραφα που έχουν χαρακτηριστεί ως απόρρητα.

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και  η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας». αναφέρει το tweet του Υπ.΄'Αμυνας

Συνεργάτες του προέδρου της Βουλής δήλωναν πάντως άγνοια για την πρόθεση του κ. Καμμένου, λίγο μετά την ανακοίνωσή της από τον υπουργό, ενώ 

Να παρουσιάσει στους βουλευτές τα σχετικά έγγραφα .στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής Εξοπλισμών που είναι απόρρητη και δεν τηρούνται πρακτικά, πρότεινε στον κ.Καμμένο με σχόλια συνεργάτων του, ο πρόεδρος της βουλής, Νίκος Βούτσης, οι οποίοι επισημαίνουν ότι τα απόρρητα έγγραφα που κατέθεσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος έχουν σφραγιστεί και διαβιβαστεί στον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου.