Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα - Free Sunday
Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στη Μάνδρα

Να πάρουν το οικονομικό βοήθημα οι κάτοικοι της Μάνδρας που επλήγησαν από τις πλημμύρες το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή για δεύτερη φορά μετά από τις καταστροφές.


Ο κ.Μητσοτάκης δεσμεύτηκε προσωπικά να γίνουν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή. «Από την πρώτη στιγμή είμαστε στο πλευρό της Μάνδρας που μετά από αυτή την πρωτοφανή καταστροφή, μετράει ακόμα τις πληγές της. Το συντομότερο δυνατόν και χωρίς γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που επλήγησαν να πάρουν άμεσα το βοήθημα. Και είναι προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα, για τα οποία υπάρχουν πόροι, μελέτες και ευθύνες, ως ελάχιστη ανταπόδοση σε μια περιοχή με μεγάλα προβλήματα, ώστε να μην έχουμε ποτέ ξανά να διαχειριστούμε τέτοια καταστροφή», είπε ο κ.Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τη δήμαρχο και ευχαρίστησε τους εθελοντές για την προσφορά τους στην περιοχή.

Η πρώτη επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, ήταν το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που οι φονικές πλημμύρες είχαν προκαλέσει την καταστροφή.