Μητσοτάκης: Οι εκλογές είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα του τόπου - Free Sunday
Μητσοτάκης: Οι εκλογές είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα του τόπου

Μητσοτάκης: Οι εκλογές είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα του τόπου

«Σας κοιτάζω ευθέως κ. Τσίπρα και σας λέω: «Η παραμονή σας στην εξουσία ζημιώνει τη χώρα. Οσο συντομότερα φύγετε, τόσο καλύτερα για την πατρίδα. Οι εκλογές είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα του τόπου», τόνισε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό. 

«Η πολιτική αλλαγή είναι αναγκαία. Η πατρίδα χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της δημοκρατίας, της ευρωπαϊκής προοπτικής, της συνεννόησης, που συγκροτούν ευρεία πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία. Η ώρα που μια ικανή κυβέρνηση θα αναλάβει τις τύχες του τόπου, είναι κοντά», πρόσθεσε ο Κυριάκο Μητσοτάκης.

«Είστε η πρώτη κυβέρνηση που δεν κατηγορεί τις προηγούμενες, αλλά την επόμενη κυβέρνηση για τις δικές σας αποτυχίες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι η πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στις ομιλίες τους, αναφέρονται περισσότερο στον ίδιο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη Ν.Δ. και λιγότερο στον Προϋπολογισμό. 

«Με τη βοήθεια της Χρυσής Αυγής και των τότε και τώρα παρατρεχάμενών του, πριν δύο χρόνια, ο κ. Τσίπρας έσυρε τη χώρα σε εκλογές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι «όταν προσγειωθήκατε απότομα στην πραγματικότητα, μετά την ενασχόλησή σας με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, την επανάσταση του Φιντέλ και άλλα ζητήματα, δεν είχε μείνει πια τίποτα, κανένα σχέδιο για τη χώρα».