Εξηγήσεις Καμμένου στη βουλή με φήμες για ακύρωση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία - Free Sunday
Εξηγήσεις Καμμένου στη βουλή με φήμες για ακύρωση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία

Εξηγήσεις Καμμένου στη βουλή με φήμες για ακύρωση της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία

 

Την αρμόδια επιτροπή εξοπλισμών της Βουλής,ενημερώνει σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι, κεκλεισμένων των θυρών ενημερώνει ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, ζήτησε για μία ακόμα φορά την παρουσία στην επιτροπή όλων των εμπλεκόμενων:

«O κ. Καμμένος υποχρεώνεται να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Είναι επιβεβλημένο, όμως, στη συνεδρίαση να παρίστανται όλοι όσοι έχουν γνώση των γεγονότων, στρατιωτικοί και διπλωμάτες. Όπως, βέβαια, και ο μεσάζων, Βασίλης Παπαδόπουλος, που παραδέχθηκε δημοσίως τις στενές σχέσεις του με τον Υπουργό Άμυνας», είπε ο κ.Κικίλιας.
Στην ημερήσια διάταξη της επιτροπής βρίσκονται 5 θέματα, με το τελευταίο να αφορά στο ζήτημα της Σαουδικής Αραβίας, όπου θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί η φημολογούμενη πρόθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να προχωρήσει σε ακύρωση της συμφωνίας ή μη.
Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, το κόμμα θα ζητήσει εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας επιχειρώντας να αναδείξει τα «σκοτεινά» σημεία της συμφωνίας, άσχετα με την ακύρωση.