Μητσοτάκης: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα χωρίς ταξικό πρόσημο - Free Sunday
Μητσοτάκης: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα χωρίς ταξικό πρόσημο

Μητσοτάκης: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό κόμμα χωρίς ταξικό πρόσημο

«Είμαστε κοινωνία και η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα παραμείνει το μεγάλο λαϊκό Κόμμα.  Και όταν μιλάμε για λαϊκό Κόμμα, μιλάμε για ένα Κόμμα που δεν έχει ταξικό πρόσημο. Μιλάμε για ένα Κόμμα το οποίο στον πυρήνα του έχει την έννοια των ίσων ευκαιριών και  της κοινωνικής κινητικότητας.  Και καλύτερος μηχανισμός κοινωνικής κινητικότητας από την Παιδεία δεν υπάρχει», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκραίας.

«Βέλη» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αιχμή την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αλλά και τους υψηλούς τόνους μεταξύ συμπολίτευσης και Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στην παρουσίαση των θέσεων της ΟΝΝΕΔ για την ανάπτυξη της χώρας, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «ο κ. Παπαδόπουλος, ο εθνικός μεσάζων, έχει πουλήσει όπλα στον ISIS και δεν κουνιέται φύλλο».

Πρόσθεσε επίσης πως η κυβέρνηση δεν σέβεται τη διάκριση των εξουσιών και πραγματοποιεί επιθέσεις στη Δικαιοσύνη. «Αν πριονίσουμε το κλαδί της Δημοκρατίας που καθόμαστε, αν απαξιώνονται οι θεσμοί, το μέλλον είναι δυσοίωνο. Ευθύνη των νέων είναι η διατήρηση των θεσμικών αρμών της Δημοκρατίας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μιλώντας για τους νέους, τόνισε πως η Ν.Δ. θέλει να βγάλει από τη μέση τα εμπόδια και να τους πείσει ότι μπορούν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Σημείωσε εξάλλου ότι η πολιτική είναι συμμετοχή και ότι οι πολιτικές εξελίξεις διαμορφώνονται από τους παρόντες.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ