Το Κίνημα Αλλαγής θέλει τη δεύτερη θέση - Free Sunday
Το Κίνημα Αλλαγής θέλει τη δεύτερη θέση

Το Κίνημα Αλλαγής θέλει τη δεύτερη θέση

H δεύτερη θέση είναι ο στόχος του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής, Θανάση Θεοχαρόπουλου στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Ο στόχος μας είναι να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί. Αν ευοδωθεί η αλλαγή των συσχετισμών τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην βρεθεί στη δεύτερη θέση», είπε ο κ.Θεοχαρόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο, «ο κόσμος που ήρθε να ψηφίσει στις εκλογές για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς αντιστοιχεί σε ποσοστό 15%».

Ο κ.Θεοχαρόπουλος δευκρίνισε ότι «ανατροπή των συσχετισμών δεν σημαίνει 22 ο ΣΥΡΙΖΑ και 10 το κίνημα Αλλαγής αλλά είτε ότι θα πλησιάζει ή θα ανατρέπει τη σειρά».
«Εμείς πρέπει με τις πολιτικές μας να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κοιτάμε προς μια σύγχρονη δημοκρατική παράταξη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας» πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι «αν ο χωρος είναι μέσα στις τρεις πρώτες δυνάμεις που σημαίνει ότι παίρνει και διερευνητική εντολή οφείλει να δώσει τη δική του πρόταση προς τα άλλα δημοκρατικά κόμματα ενώ τάχθηκε υπέρ των ηλεκτρονικών δημοψηφισμάτων «στη βάση της κεντροαριστεράς ώστε να μην υπάρχει υπόνοια για κλειστές αποφάσεις».