Μετά τις εκλογές θα κάνει πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ... - Free Sunday
Μετά τις εκλογές θα κάνει πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ...

Μετά τις εκλογές θα κάνει πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ...

Σε διάψευση των ερμηνειών ότι οι κυβερνητικές παροχές δείχνουν εκλογική στρατηγική, προχώρησε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σε συνέντευξή του στον Real-fm, ο κ.Τζανακόπουλος είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019 και επικαλέστηκε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι χθες ήταν εξαιρετικά σαφής, ως προς την ημερομηνία των εκλογών.
Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν οι κοινωνικές παροχές της κυβέρνησης, το τελευταίο διάστημα, δείχνουν εκλογές ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση έχει αποδείξει -και πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα και φέτος θα αποδειχθεί- ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο και δεν σχετίζονται με οποιονδήποτε εκλογικό στρατηγική.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη, θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που προσπαθούμε να χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους πόρους και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας», είπε και προσέθεσε ότι η κυβέρνηση έχει ως στόχο να διαμορφώσει «πρωτίστως τις προϋποθέσεις ώστε το 2018 να βγούμε από το πρόγραμμα και να έχουμε την πολιτική ελευθερία να υλοποιήσουμε πολιτικές που δεν μπορούσαμε από το 2015 έως το 2018».