Σε εκλογική ετοιμότητα θα θέσει το Κίνημα Αλλαγής η Γεννηματά - Free Sunday
Σε εκλογική ετοιμότητα θα θέσει το Κίνημα Αλλαγής η Γεννηματά

Σε εκλογική ετοιμότητα θα θέσει το Κίνημα Αλλαγής η Γεννηματά

Την πρώτη συνεδρίαση του θα κάνει σήμερα το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής στο οποίο εκτός από την πρόεδρο Φώφη Γεννηματά συμμετέχουν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και ο επικεφαλής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, αλλά και ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης

Η κυρία Γεννηματά αναμένεται να κάνει απολογισμό της τελευταίας περιόδου ύστερα κιόλας από τις πολιτικές παρεμβάσεις της, ενώ θα συζητηθούν επίσης τα θέματα της προετοιμασίας του συνεδρίου αλλά και η εκλογική ετοιμότητα του Κινήματος καθώς η κ.Γεννηματά δεν αποκλείει εκλογές το 2018.

Σε ό, τι αφορά στα οργανωτικά θέματα, θα ξεκαθαριστεί η ημερομηνία του συνεδρίου που όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16-18 Μαρτίου και θα συμμετάσχουν περίπου 4.000 σύνεδροι εκ των οποίων το 50% θα είναι εκλεγμένοι και το άλλο μισό διορισμένοι.

Σε ό, τι αφορά την εκλογή των συνέδρων δεν θα γίνει με το τρόπο που γίνονταν στο παρελθόν, λαμβάνοντας υπόψη εκπροσώπους νεολαίας, μέλη κεντρικής επιτροπής, μέλη θεσμικών οργάνων, κλπ αλλά εκλογή μεμονωμένων ανθρώπων ανά Καλλικρατικό δήμο.