Ο Λεβέντης συνδέει τον Ρουβίκωνα προσωπικά με τον Τσίπρα - Free Sunday
Ο Λεβέντης συνδέει τον Ρουβίκωνα προσωπικά με τον Τσίπρα

Ο Λεβέντης συνδέει τον Ρουβίκωνα προσωπικά με τον Τσίπρα

 

Τον πρωθυπουργό προσωπικά έδειξε ως υπεύθυνο για την παρουσία του Ρουβίκωνα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ.Λεβέντης χαρακτήρισε τον Ρουβίκωνα, “συνιστώσα” του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία η κυβέρνηση χρησιμοποιεί για να κάνει τις βρωμοδουλειές, ενώ διευκρίνισε ότι θεωρεί ότι “δεν υπάρχει ανοχή αλλά και υποδαύλιση” της οργάνωσης, την οποία απέδωσε σε ψηφοθηρικούς λόγους.

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από κάτι τρελούς τους αφήνει επίτηδες», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αποδίδοντας την εντολή για την κάλυψη προσωπικά στον πρωθυπουργό.

«Γιατί δεν κάνει χωριστή έρευνα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Υπάρχει εντολή κάλυψης και έχει την ευθύνη ο Τσίπρας», είπε ο κ.Λεβένης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι αρνήθηκε την πρόσκληση να πάει στο Υπουργείο Προστασιας του Πολιτη και να ενημερωθεί «αν δεν συλλάβουν τον Ρουβίκωνα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, είπε ότι από την Αστυνομία του απάντησαν ότι «προσπαθούν», και υπενθύμισε ότι τους είχαν συλλάβει, άρα ξέρουν ποιοι είναι, ο Βούτσης, έδωσε εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους.