Η Μεγαλοοικονόμου έφυγε- ο Μεγαλομύστακας μένει - Free Sunday
Η Μεγαλοοικονόμου έφυγε- ο Μεγαλομύστακας μένει

Η Μεγαλοοικονόμου έφυγε- ο Μεγαλομύστακας μένει

 

Στην διαπίστωση της ότι «έχουν βελτιωθει τα πράγματα» και στην επιθυμία της να συνεισφέρει στην προσπάθεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, απέδωσε η βουλευτής Πειραιά, κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου και την ένταξη της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είδα οτι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια», δήλωσε σήμερα το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ η κΜεγαλοοικονόμου. «Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό», προσέθεσε ενώ διευκρίνισε ότι πήρε μόνη της την σχετική απόφαση και δεν έχει συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό, ούτε συνεργάτες του: «Μόνο ο κύριος Βίτσας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, σε περιμέναμε», είπε, ενώ διέψευσε ότι έχει γίνει οποιαδήποτε συνεννόηση για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο.  
«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά», είπε.
Τα σκέφτηκα πολύ καλά όλα τα σημεία του νομοσχεδίου, πριν ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πάρα πολύ θετικά μέτρα όπως το κτηματολόγιο, είπε ακόμα η βουλευτής, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των απεργιών: «Ως προς τις απεργίες, θεωρώ ότι δεν παύει κανείς να έχει το δικαίωμα της απεργίας, αντίθετα θεωρώ ότι είναι καλύτερο, διότι εάν υπολογίσουμε ότι θα είχαμε ένα lock out, κάτι πολύ δυσάρεστο για τους εργαζόμενους», εξήγησε.
Τέλος, αναφορικά με την σχέση της με τον κύριο Λεβέντη, ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα και μάλιστα ευχήθηκε να είναι τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. «Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει για το αν θα φύγει άλλος βουλευτής από την Ενωση Κεντρώων», προσέθεσε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Σε δηλώσεις της στο thema.gr διευκρίνισε ότι είχε προσφερθεί να παραιτηθεί όταν ανεξαρτητοποιήθηκε αλλά ο κ>Λεβέντης της ζήτησε να μείνει για να μην γίνει βουλευτής, ο κ.Καλλιάνος, ο οποίος έχει προσχωρήσει στη ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής είχε καταγγείλλει τον κΛεβέντη ότι προσεγγίζει τη ΝΔ. 

Την ίδια ώρα,  ο βουλευτής Σερρών της Ένωσης Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, ο οποίος δεν προσ'ηλθε χθες στην ψηφοφορία, διέψευσε με ανακοίνωση του, δημοσιεύματα περί προσχώρησης του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαίωσε ότι η σχέση του με την Ένωση Κεντρώων παραμένει αρραγής. 

 

Η ανακοίνωση του κ.Μεγαλομύστακα

«Διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που διακινούνται από διάφορα ΜMΕ περί δήθεν προσάρτησής μου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τα αναφερόμενα είναι ψευδή, ανυπόστατα και δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Μένω πιστός στις ιδέες και τις αξίες με τις οποίες εισήλθα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η σχέση μου με την Ένωση Κεντρώων παραμένει αρραγής. 

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Μεγαλομύστακας
Βουλευτής Ν. Σερρών».