Ο Μπόμπολας προσπαθεί να καθησυχάσει μετά τον θόρυβο για την πώληση στον Σαββίδη - Free Sunday
Ο Μπόμπολας προσπαθεί να καθησυχάσει μετά τον θόρυβο για την πώληση στον Σαββίδη

Ο Μπόμπολας προσπαθεί να καθησυχάσει μετά τον θόρυβο για την πώληση στον Σαββίδη

Διευκρινίσεις για την πώληση του 20% του MEGA στον Ιβάν Σαββίδη, δίνει με δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Έθνος, ο Φώτης Μπόμπολας, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τις ανησυχίες που δημιουργήθηκαν για κυβερνητική επέλαση στον τύπο κι ενώ τα νομικά τμήματα των πιστωτριών τραπεζών εξετάζουν τη διαδικασία που ακολούθησε ο κ. Μπόμπολας για την πώληση του 20%, προκειμένου να καταλήξουν για το εάν είναι σύννομη ή όχι.

Ο κ.Μπόμπολας προσπαθεί να αποσυνδέσει την πώληση από την πολιτική συγκυρία κάνοντας λόγο για καθαρά επιχειρηματική κίνηση, την οποία όμως καλεί και τους  υπόλοιπους μετόχους να κάνουν:

Η δήλωση του κ.Μπόμπολα έχει ως εξής: 

«Με προσωπικό και οικονομικό κόστος, προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της «Τηλέτυπος» αναλαμβάνω τις ευθύνες μου.
Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες.
Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, εκεί όπου πραγματικά ανήκει».