Οι πετσέτες θαλάσσης των Sun of a Beach είναι statement - Free Sunday
Οι πετσέτες θαλάσσης των Sun of a Beach είναι statement

Οι πετσέτες θαλάσσης των Sun of a Beach είναι statement

Η Sun of a Beach είναι ένα ελληνικό brand που επένδυσε στην πετσέτα θαλάσσης ως trend asset. H Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου, «παιδιά» της ελληνικής μόδας, σχεδιάστρια νυφικών και ρούχων η πρώτη, στυλίστρια η δεύτερη, αποφάσισαν, το 2012, πως η ιδέα τους είναι πολύ καλή για να περιμένει να… περάσει η κρίση. 

designers

Από την πρώτη ακόμη εμφάνισή της ήταν ξεκάθαρο ότι η πετσέτα Sun of a Beach, δεν θα ήταν μία συνηθισμένη πετσέτα για την παραλία. Σήμερα, εκτός από το απόλυτο love brand για τις διακοπές μας και cool fashion αξεσουάρ, είναι και ένας πιστός καλοκαιρινός φίλος.

towels5

Γνωρίζοντας, λόγω επαγγέλματος, την ελληνική αγορά οι δύο φίλες εντόπισαν το κενό που αφορούσε στις πετσέτες θαλάσσης. Για να έχει, όμως, επιτυχία μια ιδέα χρειάζεται τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά που θα την απογειώσουν.  Σε όλες τις πετσέτες, λοιπόν, χρησιμοποιείται αιγυπτιακό βαμβάκι εξαιρετικής ποιότητας με ειδική ύφανση 450 γραμμαρίων ανά τετραγωνικό εκατοστό, βαμβακερή ποπλίνα, που τις κάνει απίστευτα απορροφητικές, και διατίθενται σε χρώματα και σχέδια που δεν ξεθωριάζουν στον ήλιο. Από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση.

Το πετυχημένο brand, με το ευφυές λογοπαίγνιο κάνει τη μόδα statement.

Ο λόγος σε εκείνες:

Τι το ιδιαίτερο έχουν οι πετσέτες της Sun of a Beach;

Τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις πετσέτες Sun of a Beach είναι τα πολύ ιδιαίτερα μοτίβα που επιλέγουμε καθώς και το ότι «μυρίζουν» καλοκαίρι!

 

Από πού εμπνέεστε;

‘Έμπνευση αντλούμε από τα αμέτρητα καλοκαίρια που έχουμε περάσει στις ελληνικές θάλασσες αλλά και από τροπικούς μακρινούς προορισμούς που ονειρευόμαστε να πάμε.

towels1

Συμφωνείτε πάντα;

Δεν μπορούν δύο άνθρωποι να συμφωνούν σε όλα. Το σημαντικό είναι ότι συζητάμε τις διαφορετικές απόψεις και προσπαθούμε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Μιλήστε μας για την καλοκαιρινή σειρά 2017.

Η φετινή μας συλλογή είναι χωρισμένη στο Meditteraneo και στο Tropicana. Από την μία έχουμε υφάσματα με ρίγες, μάτια και ασπρο/μπλε μοτίβα  που θυμίζουν Αιγαίο και Κυκλάδες και από την άλλη έχουμε έντονα χρώματα, φοίνικες και εξωτικά πουλιά που μας ταξιδεύουν σε μακρινούς προορισμούς. Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει την διαχρονική ριγέ Chaise longue που μας ταξιδεύει στη Γαλλική ριβιέρα, την διασκεδαστική Pina colada, την εξωτική Hawaiian Tropic που κλείνει το μάτι στα κλισέ χαβανέζικα μοτίβα, την greek-chic Caldera, την signature Tucan in Love που σίγουρα θα γίνει πρωταγωνίστρια της πλαζ, αλλά και τα πολύχρωμα Birds of Paradise, το διακριτικό Reef και το Watch Out κατά του ματιάσματος. 

towels5towels2

Περιλαμβάνει και άλλα «αξεσουάρ» θαλάσσης;

Τα μοτίβα ντύνουν και τα fashion αξεσουάρ της συλλογής Sun of a Beach, όπως τις διάσημες Poly Bag, τις ελαφριές τσάντες παραλίας και πολλαπλών χρήσεων από 100% αιγυπτιακό βαμβάκι με επένδυση από 100% βαμβακερό καμβά. Μία Poly Bag έχει αρκετό χώρο για 2 πετσέτες και τα υπόλοιπα απαραίτητα για μια μέρα στη θάλασσα, ενώ είναι εξαιρετικά εύκολο να διπλωθεί και να πακεταριστεί σε κάθε καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο ή ταξίδι. Μπορούν να συνοδευθούν από μία pochette σε ίδιο ή διαφορετικό σχέδιο με την απαλή πετσετένια επένδυση.

Και επειδή τα patterns Sun of a Beach είναι πολύ όμορφα για να μην τα φοράμε, υπάρχουν τα Lolita vests, ιδανικά για περιπέτειες ή κοκτέιλς μετά την παραλία. Tα μαλακά, fluffy γιλέκα γίνονται το ιδανικό ρούχο για όσους αγαπούν να επεκτείνουν την παραμονή τους στην θάλασσα και μετά το ηλιοβασίλεμα και συνδυάζονται τέλεια με ένα τζιν σορτς μέχρι το μπαρ.

clutchsummer bags

Και η συνεργασία με την WWF;

Στη φετινή συλλογή Sun of a Beach προστίθεται όπως και πέρυσι η ειδικά σχεδιασμένη σειρά που απεικονίζει προστατευόμενα είδη ή θαλάσσια πλάσματα που απειλούνται με εξαφάνιση, σε συνεργασία με τη WWF. Φέτος είναι το καλαμάρι, ο ιππόκαμπος, ο καρχαρίας, ο αστακός και ο τόνος.

wwf edition

Τι μπορείτε να μας πείτε για τα wedding gifts;

Είναι μία πολύ καλή λύση που ξεφεύγει από το κλασικό δώρο γάμου και κάνει το ζευγάρι πολύ χαρούμενο!! Οι όμορφες συσκευασίες των δύο, με τις αφράτες πετσέτες παραλίας Sun of a Beach από τη φετινή συλλογή summer 2017 με ρομαντικά ή fun ονόματα και τα πιο συναρπαστικά patterns που βγήκαν ποτέ σε beachwear, είναι ακριβώς αυτό. Πρακτικό, μποέμ και απόλυτο fashion statement. Ένα από τα summer basics που είτε θα την πακετάρουν για το ταξίδι του μέλιτος είτε θα την χαρούν για τα πρώτα μπάνια τους κοντά στην πόλη. Οι πετσέτες Sun of a Beach είναι στην πραγματικότητα το δώρο που θα θέλαμε να μας κάνουν.

Μπορείτε να επιλέξετε το σετ με τις δύο πετσέτες ή το οικογενειακό σετ με τα 4 κομμάτια που γίνεται το κομψό survival kit της παραλίας, αν είστε καλεσμένος σε γάμο και βάφτιση μαζί. Εξάλλου, η τέλεια παιδική και βρεφική σειρά από πόντσο και μπουρνουζάκια είναι η ιδανική λύση για δώρο βάφτισης εδώ και αρκετές σεζόν.

wedding towel kids

 

Είστε ευχαριστημένες από την μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας;

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες με την πορεία της εταιρείας μας, μάλιστα πέρσι βραβευτήκαμε με το Sir Stelios Award Επιχειρηματικότητας του κ. Χατζηιωάννου. Κάθε χρόνο στοχεύουμε πάντα όλο και πιο ψηλά.

Που θα βρούμε τα προϊόντα σας;

Σε πάνω από 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο eshop μας www.sunofabeach.com

Infos

https://sunofabeach.com/

 

Ακολουθήστε τα cool social media Sun of a Beach: @sunofabeachtowels |  facebook.com/sunofabeachtowels |  pinterest.com/sunofabeach_ | sunofabeachtowels.tumblr.com