Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note8 - Free Sunday
Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note8

Η Samsung παρουσιάζει το Galaxy Note8

Η Samsung Electronics Co., Ltd., παρουσιάζει το Galaxy Note8, το Note επόμενης γενιάς, για  εκείνους που θέλουν να κάνουν μεγαλύτερα πράγματα. Το Galaxy Note8 ενσωματώνει μία μεγαλύτερη Οθόνη Χωρίς Όρια (Infinity), η οποία χωράει άνετα στο ένα χέρι, το S Pen για ακόμα πιο προσωπικούς τρόπους επικοινωνίας και την καλύτερη μέχρι τώρα κάμερα1 smartphone της Samsung για εκπληκτικές φωτογραφίες. Το Galaxy Note8 έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τον τρόπο που οι χρήστες ζουν και χρησιμοποιούν την τεχνολογία σήμερα.

«Εκτιμούμε το αστείρευτο πάθος της κοινότητας του Note. Αποτελούν μία συνεχή έμπνευση για εμάς και εμείς σχεδιάσαμε το νέο Note γι’ αυτούς», δήλωσε ο DJ Koh, πρόεδρος του Mobile Communications Business στη Samsung Electronics. «Από την Οθόνη Χωρίς Όρια έως το ακόμα πιο έξυπνο S Pen και την πιο ισχυρή διπλή κάμερα, το Galaxy Note8 επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν πράγματα, που ποτέ μέχρι τώρα δεν θεωρούσαν εφικτά».

Όσοι προπαραγγείλουν το νέο Galaxy Note8 μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung θα λαμβάνουν δωρεάν ένα Samsung DeX2. Το DeX προσφέρει εμπειρία όμοια με υπολογιστή, καθώς επιστρέπει στο smartphone να συνδεθεί με μόνιτορ, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Με το Samsung DeX, οι χρήστες μπορούν να διορθώσουν αρχεία, να προβάλλουν παρουσιάσεις, να παίξουν παιχνίδια και να συνδεθούν με φίλους, για να απολαύσουν περιεχόμενο απευθείας από το Galaxy Note8 σε μεγαλύτερη οθόνη. Με το Galaxy Note8 και το Samsung DeX, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο, ακόμα πιο απλό και εύχρηστο περιβάλλον. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε εφαρμογές και να διαχειρίζονται πολλές λειτουργίες ταυτόχρονα, ακόμα πιο εύκολα. Επίσης, έχουν στη διάθεσή τους ένα ευρύ οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών με έμφαση τόσο την παραγωγικότητα όσο και τη διασκέδαση.

Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά Note το 2011. Από τότε το Note έχει αποκτήσει κοινό που έχει αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τη συσκευή, χάρη στις δυνατότητες της οθόνης του και το S Pen. Σύμφωνα με έρευνα αγοράς της Samsung 85% των χρηστών του Note δηλώνουν ότι είναι περήφανοι να επιδεικνύουν τη συσκευή τους και το προτείνουν σε φίλους, ενώ το 75% δηλώνει ότι είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχαν ποτέ.

Απόλαυσε και κάνε περισσότερα στην Οθόνη Χωρίς Όρια

Το Galaxy Note8 διαθέτει τη μεγαλύτερη οθόνη, που είχε μία Note συσκευή έως τώρα. Η 6.3’’ Quad HD+ Super AMOLED οθόνη χωρίς όρια σας επιτρέπει να δείτε περισσότερα και να «σκρολάρετε» λιγότερο. Το Galaxy Note8 σας δίνει περισσότερο χώρο για να παρακολουθήσετε, να διαβάσετε και να σχεδιάσετε – καθιστώντας το ως το απόλυτο multitasking smartphone.

Οι χρήστες του Note έχουν από καιρό τη δυνατότητα να κάνουν περισσότερα με το Multi Window. Με το Galaxy Note8, η νέα λειτουργία App Pair σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο ζεύγος εφαρμογών στο κυρτό πάνελ και ταυτόχρονα να ανοίξετε δύο εφαρμογές με ευκολία. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video, καθώς στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας ή να συμμετέχετε σε ένα conference call με το νούμερο και την agenda μπροστά σας. 

Ένας νέος τρόπος για να επικοινωνείς με το S Pen

Από την πρώτη παρουσίασή του, το S Pen αποτελεί ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του Note. Με το Galaxy Note8, το ενισχυμένο S Pen «ξεκλειδώνει» εντελώς νέους τρόπους για να γράψετε, να σχεδιάσετε και να αλληλοεπιδράσετε με το τηλέφωνο, καθώς και να επικοινωνήσετε με φίλους. Διαθέτει ακόμα πιο λεπτή μύτη, βελτιωμένη ευαισθησία πίεσης4, και λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να εκφράσουν τους εαυτούς τους με τέτοιο τρόπο που καμία άλλη γραφίδα ή smartphone δεν έχει προσφέρει. 

Όταν η επικοινωνία μέσω κειμένου δεν αρκεί, το Live Μήνυμα σας επιτρέπει να αποκαλύψετε τη μοναδική σας προσωπικότητα και να πείτε εκφραστικές ιστορίες. Με το Galaxy Note8 μπορείτε πλέον να μοιραστείτε κινούμενα κείμενα ή σχέδια σε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζουν κινούμενα GIFs (AGIF). Το S Pen φέρνει ένα εντελώς νέο τρόπο επικοινωνίας, που δίνει ζωή στα μηνύματά σας.

Η Always On οθόνη επιτρέπει στους Galaxy χρήστες να παραμείνουν ενημερωμένοι για τις ειδοποιήσεις τους, χωρίς να ξεκλειδώσουν το κινητό τους. Με το Galaxy Note8 αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Η λειτουργία Screen off memo σας επιτρέπει να κρατήσετε έως και εκατό σελίδες σημειώσεων, μόλις αφαιρέσετε το S Pen, να καρφιτσώσετε σημειώσεις στην Always On οθόνη και να κάνετε αλλαγές απευθείας στην οθόνη αυτή.

Για ταξίδια στο εξωτερικό ή για έναν ιστότοπο σε ξένη γλώσσα, η βελτιωμένη λειτουργία S Pen Translate σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πάνω από το κείμενο για γρήγορη μετάφραση, όχι μόνο μεμονωμένων λέξεων, αλλά ολόκληρων προτάσεων σε 71 γλώσσες. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης μετατροπής μονάδων και νομισμάτων.

Καλύτερες φωτογραφίες με το Galaxy Note8, χάρη στην καλύτερη - της κατηγορίας της - κάμερα

Η κάμερα είναι ένα από τα βασικά κριτήρια αγοράς ενός smartphone. Η Samsung θέτει τα πρότυπα για τις κάμερες των smartphones και με το Galaxy Note8 παρουσιάζουμε την πιο ισχυρή smartphone κάμερα έως σήμερα.

Το Galaxy Note8 έχει εξοπλιστεί με δύο  οπίσθιες κάμερες 12MP, με οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) τόσο στον ευρυγώνιο φακό όσο και στον τηλεφακό. Είτε εξερευνείτε μία νέα πόλη είτε τρέχετε γύρω από την αυλή σας, το OIS σας επιτρέπει να τραβήξετε πιο ευκρινείς φωτογραφίες.

Για ακόμα πιο προηγμένη λήψη φωτογραφιών, η λειτουργία Live Focus του Galaxy Note8 σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάθος πεδίου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε την επιλογή bokeh σε λειτουργία preview και αφού έχετε τραβήξει τη φωτογραφία.

Στη λειτουργία Dual Capture και οι δύο οπίσθιες κάμερες τραβούν δύο φωτογραφίες ταυτόχρονα και σας επιτρέπουν να αποθηκεύσετε και τις δύο φωτογραφίες – μία κοντινή λήψη από τον τηλεφακό και μία ευρυγώνια λήψη, που δείχνει ολόκληρο το φόντο. Ο ευρυγώνιος φακός διαθέτει αισθητήρα Dual Pixel με γρήγορο Auto Focus, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τραβάτε πιο ευκρινείς και καθαρές λήψεις, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, το Galaxy Note8 διαθέτει μία κορυφαία 8MP Smart Auto Focus εμπρόσθια κάμερα, για ευκρινείς selfies και video chats. 

 

Ένας γαλαξίας λειτουργιών και υπηρεσιών

Το Galaxy Note8 στηρίχτηκε στην κληρονομία των Galaxy – ένα εύρος από μοναδικές λειτουργίες και δυνατότητες, που μαζί έχουν επανακαθορίσει τη mobile εμπειρία:

  • Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη: Πριν από τέσσερα χρόνια, η Samsung παρουσίασε την πρώτη Galaxy συσκευή, ανθεκτική στο νερό. Σήμερα, μπορείτε να πάρετε το Note σας σχεδόν παντού, χάρη στην ανθεκτικότητα της συσκευής και του S Pen στο νερό και στη σκόνη (IP685). Μπορείτε να γράψετε ακόμα και όταν η οθόνη είναι βρεγμένη.
  • Γρήγορη ασύρματη φόρτιση: Δύο χρόνια πριν παρουσιάσαμε την πρώτη Galaxy συσκευή με ασύρματη φόρτιση. Το Galaxy Note8 υποστηρίζει τις πλέον προηγμένες δυνατότητες ασύρματης φόρτισης, ώστε να μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα και άνετα6 το κινητό σας, χωρίς την ακαταστασία γύρω από τις θύρες ή τα καλώδια.
  • Ασφάλεια: Το Galaxy Note8 προσφέρει πολλές επιλογές βιομετρικών πιστοποιήσεων – συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης ίριδας και του δακτυλικού αποτυπώματος. Το Samsung Knox7 προσφέρει ασφάλεια στο hardware και σε επίπεδα λογισμικού και με το Secure Folder, μπορείτε να διατηρείτε ξεχωριστά τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας δεδομένα.
  • Ισχυρή απόδοση: Με 6GB RAM, 10nm επεξεργαστή και επεκτάσιμη μνήμη (έως και 256GB), έχετε τη δύναμη που χρειάζεστε για κάνετε αναζητήσεις στο ίντερνετ, να κάνετε stream, να παίξετε παιχνίδια και να κάνετε πολλές εργασίες ταυτόχρονα.
  • Καινοτόμες mobile εμπειρίες: To Samsung DeX προσφέρει desktop εμπειρία, που τροφοδοτείται από το κινητό σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας στη συσκευή, να κάνετε δουλειά εν κινήσει και να χρησιμοποιήσετε το Samsung DeX, όταν χρειάζεστε μία ακόμα μεγαλύτερη οθόνη. Το Galaxy Note8 περιλαμβάνει το Bixby8, έναν πιο έξυπνο τρόπο για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας - μαθαίνει από εσάς, βελτιώνεται μέσα στο χρόνο και σας βοηθάει να κάνετε περισσότερα.

Mobile απόδοση, παραγωγικότητα και ασφάλεια για επιχειρήσεις

Το Galaxy Note8 φέρνει την επιχειρηματική καινοτομία στο επόμενο επίπεδο με προηγμένες λειτουργίες που βελτιώνουν την απόδοση, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια για ένα εύρος βιομηχανιών, απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η δουλειά:

  • Ενισχυμένο S Pen για εργασία: Το S Pen επιτρέπει στους επαγγελματίες να κάνουν όσα δεν τους επιτρέπουν τα άλλα smartphones, όπως διακριτική λήψη σημειώσεων στη λειτουργία Screen off memo ή γρήγορα σχόλια σε έγγραφα και φωτογραφίες.
  • Έλεγχος πιστοποίησης χωρίς επαφή: Το Galaxy Note8 προσφέρει δυνατότητα σάρωσης ίριδας για επαγγελματίες – για παράδειγμα οι επαγγελματίες του χώρου της υγείας, των κατασκευών ή της δημόσιας ασφάλειας, οι οποίοι μπορεί να βρεθούν σε θέση, όπου θα χρειαστεί να ξεκλειδώσουν τα τηλέφωνά τους χωρίς να σαρώσουν το δακτυλικό τους αποτύπωμα.
  • Ενισχυμένες δυνατότητες του DeX: Το Galaxy Note8 αξιοποιεί το Samsung DeX για όσους χρειάζονται να επεκτείνουν απρόσκοπτα την απλή mobile εμπειρία τους σε εμπειρία desktop – είτε βρίσκονται στο γραφείο ή στο σπίτι.

 

Η συνεχής δέσμευσή για ασφάλεια

Η Samsung συνεχίζει να τηρεί τη δέσμευσή της να ηγείται της βιομηχανίας στην ασφάλεια της μπαταρίας. Η μπαταρία του Galaxy Note8 έχει περάσει από τον Έλεγχο 8 Σημείων Ασφάλειας της μπαταρίας – τον πιο αυστηρό έλεγχο στη βιομηχανία.

«Εργαζόμαστε στενά με τη Samsung για να πραγματοποιήσουμε σημαντική πρόοδο στην επιστήμη της ποιότητας των smartphones και στην αξιολόγηση της ασφάλειας. Ως αποτέλεσμα, το Galaxy Note8 έχει ολοκληρώσει επιτυχώς μια αυστηρή σειρά πρωτοκόλλων δοκιμής συμβατότητας ασφάλειας συσκευών και μπαταριών. Ανυπομονούμε να διατηρήσουμε τη στρατηγική σχέση μας με τη Samsung και να βοηθήσουμε στην ασφάλεια των συσκευών για όλους τους καταναλωτές», δήλωσε ο Sajeev Jesudas, Πρόεδρος της UL International.

Το Galaxy Note8 θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα Σεπτεμβρίου στα χρώματα: Midnight Black, Orchid Grey, Maple Gold και Deepsea Blue. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο σε Midnight Black και Maple Gold.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Note8 μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:http://www.samsungmobilepress.com,  news.samsung.com/galaxy ή www.samsung.com/galaxy