Το Moovit διπλασιάζει τους χρήστες του σε ένα χρόνο σε 100 εκατ. - Free Sunday
Το Moovit διπλασιάζει τους χρήστες του σε ένα χρόνο σε 100 εκατ.

Το Moovit διπλασιάζει τους χρήστες του σε ένα χρόνο σε 100 εκατ.

Το Moovit Τώρα Υποστηρίζει Πάνω από 1,700 Πόλεις Παγκοσμίως

To Moovit, η #1 εφαρμογή για τις δημόσιες συγκοινωνίες και η μεγαλύτερη εταιρεία δεδομένων και αναλύσεων για τις συγκοινωνίες παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες, 100% αύξηση σε 12 μήνες. Η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη σε περισσότερες από 1.700 πόλεις σε 79 χώρες.

Αυτά τα ορόσημα φέρνουν το Moovit πιο κοντά στο όραμά του να τροφοδοτεί κάθε αστικό ταξίδι στον κόσμο, καθιστώντας τη συγκοινωνία ομαλότερη για τους επιβάτες οπουδήποτε και αν βρίσκονται, οποιαδήποτε γλώσσα και αν μιλάνε. Σήμερα το Moovit υποστηρίζει 44 από τις γλώσσες του κόσμου.

Το Moovit -- που χτες ονομάστηκε στο App Store ως μία από τις καλύτερες εφαρμογές για το 2017 --πέρα από το γεγονός ότι αυξάνει τη βάση χρηστών της εφαρμογής, βοηθάει επίσης τους δήμους να βελτιώσουν το μέλλον της αστικής κινητικότητας. Το Moovit έχει κατασκευάσει εργαλεία χρησιμοποιώντας το ασύγκριτο πλεονέκτημα που έχει από τα παγκόσμια δεδομένα μεταφορών που συγκεντρώνει για να βοηθήσει τις κυβερνήσεις, τους σχεδιαστές πόλεων και τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν καλύτερα για ένα μεταβαλλόμενο αστικό τοπίο. Το Moovit παράγει μισό δισεκατομμύριο νέα σημεία δεδομένων συγκοινωνίας ημερησίως από τους χρήστες του και από την κοινότητα 200.000 τοπικών εθελοντών που ονομάζονται "Mooviters".

Το Moovit έχει επίσης εντείνει την παροχή προσβάσιμων και πιο υποστηρικτικών ταξιδιών συγκοινωνίας για χρήστες με οπτικές και κινητικές αναπηρίες. Το Moovit λάνσαρε δρομολόγια που είναι φιλικά για αναπηρικές καρέκλες, πρώτα στο Λονδίνο τον Ιούνιο, και στη συνέχεια σε άλλες πόλεις της Ευρώπης και τώρα σε 10 πόλεις στις ΗΠΑ όπως: Boston, Chicago, Dallas/Fort Worth, Madison, (Wisc.), Miami, Minneapolis, Las Vegas, Los Angeles, Philadelphia, και San Diego. Με 18,2 εκατομμύρια ενήλικες στις Η.Π.Α. που δεν μπορούν ή δυσκολεύονται να περπατήσουν ακόμα και μικρές αποστάσεις, η εύρεση της πιο προσβάσιμης διαδρομής μέσω της δημόσιας συγκοινωνίας είναι σημαντική για να μπορούν να ταξιδεύουν έξυπνα και ομαλά. Για όσους δεν μπορούν να οδηγήσουν, το Moovit μειώνει επίσης το άγχος του ταξιδιού στη δημόσια συγκοινωνία, ιδιαίτερα σε κάποιο νέο ή άγνωστο μέρος.

"Το 2017 ήταν ένα σημαντικό έτος για το Moovit", δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Moovit, Nir Erez. "Ο διπλασιασμός των χρηστών μας σε 100 εκατομμύρια σε 12 μήνες βάζει το Moovit σε ένα μονοπάτι προς 1 δισεκατομμύριο χρήστες τα επόμενα τέσσερα χρόνια.’’

"Φέτος, το Moovit ανέπτυξε και άρχισε να εκδίδει άδεια χρήσης της πλατφόρμας Smart Transit Suite. Επιπλέον, το Moovit πρόσθεσε πολλαπλά χαρακτηριστικά στην εφαρμογή για να βοηθήσει τους χρήστες με κινητικές και οπτικές αναπηρίες και ξεκινήσαμε το πρόγραμμα Moovit Mapathon για Πανεπιστήμια για να βοηθήσουμε τους φοιτητές να βελτιώσουν τα συστήματα συγκοινωνίας των πόλεων τους.’’

"Είναι σαφές ότι το Moovit είναι έτοιμο να αποτελέσει τον εγκέφαλο και το νευρικό κέντρο για την αστική κινητικότητα στον κόσμο και να προσφέρει στους πολίτες του τον απλούστερο και πιο ομαλό τρόπο να μετακινούνται", συμπέρανε ο Erez.

Το Moovit ονομάστηκε από το App Store χτες ως μία από τις Καλύτερες Εφαρμογές το 2017 στη κατηγορία “Sustainability”.

Κατεβάστε δωρεάν το moovit: https://moovitapp.com/

Πηγές: *CDC