«Η προφητεία Καμμένου για Tσίπρα, δεν ήταν απλώς γνωστή, ήταν viral!» - Free Sunday
«Η προφητεία Καμμένου για Tσίπρα, δεν ήταν απλώς γνωστή, ήταν viral!»

«Η προφητεία Καμμένου για Tσίπρα, δεν ήταν απλώς γνωστή, ήταν viral!»

Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο… Με τους στίχους του Μανώλη Ρασούλη ο Πάνος Καμμένος λογικά θα πρέπει ήδη να έχει δώσει παραγγελιά το επόμενο προεκλογικό σποτάκι των ΑΝΕΛ, σίκουελ των αλησμόνητων αριστουργημάτων με τον μικρό Αλέξη να παίζει με το τρενάκι και στη συνέχεια τον μικρό Αλέξη με το σπασμένο αριστερό χεράκι. 

Πλέον ο μικρός Αλέξης, που η μαμά Αριστερά το 2015 του φώναζε  "Αλέξη, τελείωνε, ξεκόλλα", είναι στην προεφηβεία, είναι πιο μυώδης, έχει τριχοφυΐα, η φωνή του έχει βαρύνει και μάλλον ήδη έχει πάρει και το λόουερ και έχει επάρκεια να παρακολουθεί και χωρίς υπότιτλους την αμερικάνικη ταινία "Πέτα τη μαμά (Αριστέρα) από το τρένο".

Όποιος βιαστεί να πει πως τα παραπάνω εντάσσονται στο κλίμα ιλαρότητας της πολιτικής επικαιρότητας, μάλλον θα βρεθεί να ομολογεί "γατάκι" μπροστά στον ιδιοφυή προφήτη, τον Πάνο τον Καμμένο. Ο άνθρωπος τα είχε πει και τα είχε προβλέψει όλα!

Για όσους είχαν ξεχάσει πως η κυβέρνηση ...μας πηγαίνει τρένο, φρόντισε να το υπενθυμίσει το πρωί της Τετάρτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με την ιστορική πλέον -βάσει των εξελίξεων που δρομολόγησε- δήλωση: "Το τρένο της κυβέρνησης προχωρά, έχει σαφή κατεύθυνση, προχωρά σταθερά και θα φτάσει στον προορισμό του. Από κει και πέρα, όποιος δεν θέλει να φτάσει σε αυτόν τον προορισμό, ή όποιος δυσφορεί στη διαδρομή μπορεί να κατέβει από το τρένο".

Η αναφορά στο τρένο αυτομάτως άλλαξε τον χαρακτήρα του Νίκου Κοτζιά και από τον ρόλο του συγγραφέα διπλωματικών αριστουργημάτων του χάρισε τον ρόλο της Ιφιγένειας του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θιάσου. Μέχρι, όμως, να φτάσει η κυβερνητική -με φόντο τις φθινοπωρινές Πρέσπες- τραγωδία στην "των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" έχει αξία να μελετήσει κανείς προσεκτικά τους διαλόγους των δύο πετυχημένων προεκλογικών σποτς των ΑΝΕΛ, του 2015, όχι για κανέναν άλλον λόγο, παρά για να δει και τη συνέχεια του έργου!

Ο Πάνος μαγεύει και καθοδηγεί τον μικρό Αλέξη. Το παιδάκι, όμως, παραμένει μαγεμένο μέχρι σήμερα!

Προεκλογική περίοδος Ιανουαρίου 2015

https://www.youtube.com/watch?v=C7uys7GSLDY

Ένα παιδάκι παίζει με το τρενάκι, το οποίο όμως εκτροχιάζεται και ...σαν deus ex machina ο Πάνος ο Καμμένος σώζει την κατάσταση:

-Αλέξης: Κύριε, μπορείτε να με βοηθήσετε;

-Πάνος: Έλα. Όταν είσαι οδηγός, πρέπει να ελέγχεις πάντα την ταχύτητα. Τώρα τρέχουμε. Τώρα φρενάρουμε. Έτσι το τρένο δεν βγαίνει ποτέ από τις ράγες!

-Αλέξης: Τελικά ήσουν πάρα πολύ καλός

-Πάνος: Και αναγκαίος

-Μαμά Αριστερά: Αλέξη, Αλέξη τελείωνε, ξεκόλλα!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανάρτησε, στις 21 Αυγούστου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το συγκεκριμένο βίντεο, για να γιορτάσει την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια https://web.facebook.com/AnexartitoiEllines/posts/10161043645790085

Ή μήπως όχι για τα μνημόνια, αλλά για να υπενθυμίσει στον Αλέξη πόσο "αναγκαίος" του είναι και πως ...προς Πρέσπες μεριά δεν έχει ράγες να πάει το τρένο; Η ζωή απέδειξε ότι ο Αλέξης τελικά δεν έπαιζε και ότι το πιστεύει πως ο Πάνος είναι ένας "πάρα πολύ καλός" κύριος. 

Προεκλογική περίοδος Σεπτεμβρίου 2015

https://www.youtube.com/watch?v=rLvozcExwq4

Στον διάδρομο αναμονής νοσοκομείου μία κυρία ρωτάει τον Πάνο τον Καμμένο τον λόγο που βρίσκεται εκεί: 

-Κυρία: Εσείς τι πάθατε;

-Πάνος: Ο μικρός έσπασε το αριστερό του χέρι

-Κυρία: Αααα, μικρός είναι, θα μάθει...

-Αλέξης: Τελικά δίκαιο είχες

-Πάνος:Είδες που τα καταφέραμε;

-Αλέξης:Ναι!

-Πάνος: Το κολλήσαμε!

-Αλέξης: Ερώτηση...

-Πάνος: Παρακαλώ...

-Αλέξης: Και τώρα πώς θα γράφω;

-Πάνος: Θα σου δείξω πώς θα γράφεις το ίδιο καλά και με το δεξί!

Στην πραγματική ζωή, βέβαια, ο Αλέξης δεν έσπασε το Αριστερό του χέρι, αλλά το κατέβασε από το τρένο, εκτιμώντας πως το Δεξί του χέρι του ήταν πιο χρήσιμο...

Déjà vu (προμνησία), διάλογοι προφητικοί, θα πουν οι θιασώτες των συνωμοσιών, απλές συμπτώσεις θα δουν οι αθώοι… καγαθοί... 

Είναι βέβαια και αυτοί που ισχυρίζονται ότι χωρίς τη μοναδική έμπνευση του Πολύκαρπου Ζαλώνη, του διαφημιστή πίσω από τα δύο εξαιρετικά πετυχημένα προεκλογικά σποτς, οι ΑΝΕΛ δεν θα είχαν μπει καν στη Βουλή. Δεν είναι τυχαίο ότι η ίδια εταιρεία http://www.pollenadvertising.gr/  βρίσκεται πίσω από τις διαφημίσεις των Jumbo, τις οποίες όλοι λατρεύουν να μισούν, αλλά και τις διαφημιστικές καμπάνιες πολυεθνικών, όπως ο αμερικανικός κολοσσός Procter & Gamble.

-Δηλαδή, Sir Humphrey, τώρα μου λες πως στην πολιτική υπάρχουν προφητείες;

-Yes, minister! Την επόμενη φορά το τρένο θα είναι το ασημένιο βέλος!