Πολιτεύεσθε υπέρ βωμών και εστιών - Free Sunday
Πολιτεύεσθε υπέρ βωμών και εστιών

Πολιτεύεσθε υπέρ βωμών και εστιών

Σε αυτή την πόλη, εδώ και δυόμιση χιλιάδες χρόνια, αναπτύσσεται η Δημοκρατία.

Σε κάθε έκφανση της, είναι η μόνη αυτούσια κληρονομιά που έχουμε από τους ένδοξους προγόνους μας. Τυχεροί σ΄ αυτό, καθώς η Δημοκρατία επειδή είναι πολίτευμα δεν μπορεί να κλαπεί αλλά μόνο να δανειστεί σε άλλους λαούς ως Φως.

Και τι δεν πράξαμε ανά τους αιώνες, γύρω από τις εστίες και τους ιερούς χώρους της πόλης αυτής.

Και ποιος δεν προσπάθησε να την κατακτήσει αλλά πάλι γυρνούσε στα χέρια μας!

Τιμώντας αυτήν την  πόλη, τιμούμε και την ιστορία της, την ιστορία μας. Δείχνοντας σε όλους τους πολίτες του Κόσμου την ουσία της πολιτιστικής κληρονομιάς. Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούμε να δείξουμε τον σεβασμό στην Αθήνα και να αντισταθούμε σε όποια απόφαση της κεντρικής εξουσίας την προσβάλλει.

Το 1ο διαμέρισμα (δημοτική κοινότητα) της Αθήνας, είναι το κεντρικό και νευραλγικό σημείο της πόλης και η πρώτη εικόνα της χώρας. Εκεί που βρίσκονται οι ναοί και οι βωμοί πάνω στους οποίους χτίστηκε. Εκεί που βρίσκεται η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η Εκκλησίας της Ελλάδος. Θέλει να δώσουμε την σημασία που του αξίζει. Να το σεβαστούμε και να το αλλάξουμε προς το καλύτερο ώστε οι κάτοικοί του να επιστρέψουν σε αυτό.

Πεζοδρόμια, ράμπες Αμεα, καλυτέρευση οδοστρώματος, αναδόμηση πλατειών, λόφων, πάρκων, δίκτυο αποχετεύσεων, όμβρια ύδατα, φωτισμός, λέσχες φιλίας, παιδικές χαρές, σχολεία, αθλητισμός, παιδικοί σταθμοί (πονεμένη ιστορία) 

Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και κοστολογημένα. Η Εγγύηση είναι ότι ο Κώστας Μπακογιάννης τα έχει πράξει  και στο παρελθόν επιτυχημένα ως δήμαρχος και περιφερειάρχης.

Δεν μένει τίποτα άλλο παρά να κάνουμε το αυτονόητο να στηρίξουμε μια λύση που η Αθήνα πραγματικά χρειάζεται. 

O Κυριάκος Δημακαράκος είναι υποψήφιος σύμβουλος 1ης Δημοτικής Κοινότητας με το συνδυασμό ΑΘΗΝΑ-ΨΗΛΑ του Κώστα Μπακογιάννη